nifi-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pablo Lopez <pablo.lo...@integrado.com.au>
Subject Re: GetDynamoDB Processor
Date Wed, 26 Oct 2016 05:50:47 GMT
It worked!
I had to actually delete the Processor and add a new new. Stopping and
starting the Processor or the Flow didn't actually work.

Thanks,
Pablo.

On Wed, Oct 26, 2016 at 3:59 PM, James Wing <jvwing@gmail.com> wrote:

> Pablo,
>
> Did you by any chance start the GetDynamoDB processor first without the
> credentials, then stop, configure credentials, and restart?  I suspect
> there might be a bug where GetDynamoDB caches the client even through
> stopping and starting the processor.
>
> To test this theory, you might try copy/pasting the GetDynamoDB processor
> and configure the access keys on the new one before starting it.
>
> Thanks,
>
> James
>
> On Tue, Oct 25, 2016 at 4:35 PM, Pablo Lopez <pablo.lopez@integrado.com.au
> > wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I've been trying to get GetDynamoDB processor to work. I've configured
>> the AccessKey and SecretKey but i'm still getting Exception
>> *MissingAuthenticationTokenException*. Any ideas?
>>
>> This is the Error from the Bulletin Board.
>>
>> GetDynamoDB[id=f14db94a-0157-1000-4a66-5f7d9437a744] Could not process
>> flowFiles due to service exception : Request is missing Authentication
>> Token (Service: AmazonDynamoDBv2; Status Code: 400; Error Code:
>> *MissingAuthenticationTokenException*; Request ID:
>> 3SB9O22VV16LE1BV31A79DD7QBVV4KQNSO5AEMVJF66Q9ASUAAJG)
>>
>> Thanks,
>> Pablo.
>>
>
>


-- 
Pablo Lopez.
Integration Architect
Integrado Pty Ltd
M: 044 84 52 479
pablo.lopez@integrado.com.au

Mime
View raw message