nifi-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Matt Gilman <matt.c.gil...@gmail.com>
Subject Re: Error icon on processors not showing up
Date Fri, 08 Apr 2016 11:59:41 GMT
Sorry, I forgot to reference the JIRA [1].

Matt

[1] https://issues.apache.org/jira/browse/NIFI-1563

On Fri, Apr 8, 2016 at 7:57 AM, Matt Gilman <matt.c.gilman@gmail.com> wrote:

> Pierre,
>
> You are accurate. The bulletins do not seem to be rendering on the canvas.
> It appears the issue was introduced when refactoring status and bulletin
> storage when running in a clustered environment. Rather than open a new
> JIRA I am just going to reopen that one and have the issue addressed there.
>
> Also, I just wanted to make sure you were aware that we've begun
> developing for our 1.0.0 release on master. We've introduced a 0.x branch
> for all 0.x releases going forward.
>
> Thanks for reporting this!
>
> Matt
>
> On Fri, Apr 8, 2016 at 4:21 AM, Pierre Villard <
> pierre.villard.fr@gmail.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I was about to create a JIRA but I just want to confirm there is a
>> problem.
>>
>> I am running on master branch and so far, if I remember correctly, when
>> there was an error at a processor level there was a bulletin emitted (we
>> can see it in Bulletin Board) but there was also an icon appearing at
>> processor level (and when hovering the icon the bulletin would show up).
>>
>> Am I remembering right? If yes, it seems that this icon is not showing up
>> anymore (tried on two different processors) although bulletins are
>> correctly displayed in bulletin board.
>>
>> Env: Windows 10 / Firefox
>>
>> Pierre
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message