netbeans-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bayless <bk...@cox.net>
Subject Re: Chrome with NetBeans Connector Error
Date Fri, 26 Oct 2018 14:23:09 GMT
That seems to be right. I recently got an update to Chrome on Linux Mint 
and started getting the same error. It didn't bother me though so I just 
ignored it. I'm sure the same will happen on Ubuntu.


On 10/26/18 9:16 AM, John Lavelle wrote:
> Yes, I'm using the latest version of Chrome and Chromium on all 
> platforms.
>
> If you find the code for the Connector and want someone to look at it, 
> I'll certainly give it a go.
>
> Best regards,
> John
> john@jql.co.uk <mailto:john@jql.co.uk>
>
>
> On Fri, 26 Oct 2018 at 16:07, Geertjan Wielenga 
> <geertjan.wielenga@googlemail.com.invalid> wrote:
>
>     Basically the problem is that you've upgraded Chrome to some
>     version that the Connector does not support. Either you need to
>     downgrade to a level where the Connector supports it or we need to
>     update or tweak the Connector somehow. Not sure where that source
>     code is nor whether it has been donated or is scheduled yet, will
>     take a look.
>
>     Gj
>
>     On Fri, Oct 26, 2018 at 7:00 AM John Lavelle <john@jql.co.uk
>     <mailto:john@jql.co.uk>> wrote:
>
>         Hi,
>
>         I've started to get an error when using Chrome with the
>         NetBeans Connector. The error is:
>
>         /Browser refused to debug this tab./
>         /Close Chrome Developer Tools (or any other browser debugger)
>         and try again./
>
>         To replicate:
>
>         Create an HTML page and use Chrome with NetBeans Connector in
>         the project properties. Press F6 (or run the page) and the
>         error occurs.
>
>         I've tried this on the following NetBeans and get the same error:
>
>           * 8.2 for Windows
>           * 9.0 for Windows
>           * 8.2 for Linux (Mint)
>           * 9.0 for Linux (Mint)
>           * 9.0 for Linux (Mint) with Chromium (clean install with
>             default install settings)
>
>         I'm about to try it on Ubuntu 18.04 but I suspect the same
>         error will be thrown.
>
>         I have CDT (Chrome Developer Tools) switched off as suggested
>         and, just in case, switched on as well. There is no difference.
>
>         I'm of the opinion, though have no proof, that this could be a
>         Chrome issue.
>
>         Can anyone else replicate it?
>         Does anyone know of a work-round or fix (other than not using
>         NetBeans Connector)?
>
>         Many thanks in advance.
>
>         Best regards,
>         John
>

Mime
View raw message