myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kelcio Barreto <kel...@jsonar.com>
Subject Re: Websockets with Tomcat 9
Date Fri, 26 Apr 2019 00:20:42 GMT
Hi Thomas, thanks for the quick response.

I have created an issue. This is the link:
https://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-4288

Regards,

Kelcio.

On Thu, Apr 25, 2019 at 4:39 PM Thomas Andraschko <
andraschko.thomas@gmail.com> wrote:

> Hi,
>
> Can you create a issue and provide a reproducer maven sample project +
> steps to reproduce? So i can have a Look at it and fix it.
>
> kelcio@jsonar.com <kelcio@jsonar.com> schrieb am Fr., 26. Apr. 2019,
> 01:06:
>
> > Hi folks,
> >
> > I have a small project which uses JSF 2.3, CDI and Tomcat 9.0.17.
> >
> > I am trying to use <f:websocket> for the first time. I am using @Inject
> > @Push in an application scoped bean.
> >
> > I put an Observer to monitor the WebSocket events and I could realize
> that
> > the socket is never being opened.
> >
> > That is what I could realize when I access the page which contains the
> > WebSocket tag:
> >
> > EndpointImpl class - onOpen method:
> >
> > config.getUserProperties().get(WebsocketConfigurator.WEBSOCKET_VALID) is
> > always false.
> >
> > WebsocketConfigurator class - modifyHandshake method:
> >
> > websocketSessionBean is always being null, therefore WEBSOCKET_VALID is
> > always being false.
> >
> > I think it is important to mention that when I use javax.faces (from
> > Glassfish) it works perfectly. However, I am working in a huge project
> > which uses MyFaces, so I have to continue using it.
> >
> > My dependencies in pom.xml are:
> >
> > myfaces-api: 2.3.3
> > myfaces-impl: 2.3.3
> > tomcat-catalina: 9.0.17
> > weld-servlet-shaded: 3.1.0.Final
> > cdi-api: 2.0
> > primefaces: 7.0
> > javax.websocket-api: 1.1
> >
> > Any suggestions?
> >
> > Regards,
> >
> > Kelcio.
> >
>


-- 
Best Regards,
Kelcio.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message