myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Leonardo Uribe <lu4...@gmail.com>
Subject Re: Submit problem
Date Tue, 13 May 2014 13:13:09 GMT
Hi

You should check if the html output is correct. Probably it could be a
conflict between Tobago and the default JSF renderers, after all
RenderKitWrapper was added in JSF 2.0. Even if you set
renderKitId=”HTML_BASIC”, probably Tobago renderkit is still on top.

regards,

Leonardo Uribe


2014-05-08 10:42 GMT+02:00 Anton Sysoev <bogatyr-home@yandex.ru>:

>   Hi. I have a project based on Tobago 2.0 alpha 3 + Tomcat 7.0.34 +
> MyFaces Core 2.1.14 and it works fine. Now I need one page based on core
> jsf components only. I try to add a page like below in the project
>
> <f:view xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"<http://www.w3.org/1999/xhtml>
>
>            xmlns:h="http://java.sun.com/jsf/html"<http://java.sun.com/jsf/html>
>            xmlns:f="http://java.sun.com/jsf/core"
>            renderKitId=”HTML_BASIC”>
>
>     <html>
>         <h[image: Дразнюсь]ody>
>             <h:form>
>                 <h:inputText value=”#{mybean.number}”/>
>                 <h:commandButton value=”submit” action=”#{mybean.store}”/>
>             <h:form>
>         </h[image: Дразнюсь]ody>
>     <html>
> </f:view>
>
> Page is rendered but values are not submitted. Is this a bug or I’m doing
> something wrong? Thanks.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message