myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gerhard Petracek <gerhard.petra...@gmail.com>
Subject Re: Problem with @PageBean
Date Wed, 27 Apr 2011 14:55:49 GMT
hi robert,

in your example you removed the usage of @PageBean

regards,
gerhard

http://www.irian.at

Your JSF powerhouse -
JSF Consulting, Development and
Courses in English and German

Professional Support for Apache MyFaces



2011/4/27 Robert Maier <robert.m.maier@gmail.com>

>      Thank you both for your answers, I did replace the bundles
> weld-osgi-bundle with the 1.1.1 Final one, but starting the project from
> netbeans 7 (using right-click on project -> Run) it doesnt work. But I just
> had a look at the community example and realized some differences between my
> code and the example code. So I guess I'm just using it wrong. In fact, I
> did try to implement some of the examples from the "Fullstack Java EE 6
> Session"-Slides from Confess 2011.
>
> Attached you'll find the compressed project folder of my netbeans-project.
> But please note, this is just some useless code to experiment a little :)
>
> I'll report back after I tried to run the community example.
>
> Best regards,
> Robert
>
> 2011/4/27 Gerhard Petracek <gerhard.petracek@gmail.com>
>
>> hi robert,
>>
>> please update the weld-osgi bundle to v1.1.1
>>
>> fyi:
>> you can have a look at the glassfish 3.1 branch of the community example
>> [1].
>> i've tested it with glassfish 3.1 + weld v1.1.1.
>> (as mentioned in the readme use:
>>  mvn clean install -Denvironment=jee6
>> to build it)
>>
>> regards,
>> gerhard
>>
>> [1]
>>
>> http://code.google.com/a/apache-extras.org/p/myfaces-codi-examples/source/browse/?r=glassfish31#hg%2Fcommunity
>>
>> http://www.irian.at
>>
>> Your JSF powerhouse -
>> JSF Consulting, Development and
>> Courses in English and German
>>
>> Professional Support for Apache MyFaces
>>
>>
>>
>> 2011/4/27 Robert Maier <robert.m.maier@gmail.com>
>>
>> > Hello everybody,
>> >
>> > I have a problem in a simple test-application whhich uses CODI with
>> JSF2.0,
>> > Glassfish 3.1 and Weld.
>> >
>> > I posted a detailed problem-description to stackoverflow:
>> >
>> >
>> http://stackoverflow.com/questions/5803492/apache-myfaces-codi-pagebean-argument-bean-must-not-be-null/5803922#5803922
>> >
>> > Thank you all in advance for any help!
>> >
>> > Best regards,
>> > Robert
>> >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message