myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jakob Korherr <jakob.korh...@gmail.com>
Subject Re: tomahawk tags not getting processed
Date Sat, 16 Oct 2010 13:47:38 GMT
Hi Nirvan,

Are you using tomahawk 1.1.0 or tomahawk20 1.1.0 from the myfaces
website? Only tomahawk20 works correctly with MyFaces 2.0.2.

Regards,
Jakob


2010/10/16 NirvanB <nirvanbd@yahoo.com>:
>
> I have downloaded Myfaces 2.0.2 and Tomahawk 1.1.10 and put all the libraries
> in my application's WEB-INF/lib folder. I am facing two problems
>
> 1. When I first run the application by pointing to my xhtml page in web
> browser the framework throws java.lang.NoClassDefFoundError:
> com/sun/facelets/tag/jsf/ComponentHandler caused by
> java.lang.ClassNotFoundException -
> com.sun.facelets.tag.jsf.ComponentHandler.
>
> 2. When I press the reload button of browser, the above Exception vanishes
> and Myfaces tags are processed and generated html is sent to the browser.
> But the tomahawk tags are not processed and they get passed on to the
> browser without getting processed.
>
> I believe that tomahawk 1.1.10 is completely compatible with the Myfaces
> 2.0.2. I am attaching the following two files for your reference
> 1. web.xml
> 2. welcome.xhtml
>
> My Developement Environment:
> Netbeans 6.9.1
> Apache Tomcat 6
>
> regards,
> Nirvan. http://old.nabble.com/file/p29977429/web.xml web.xml
> http://old.nabble.com/file/p29977429/welcome.xhtml welcome.xhtml
> --
> View this message in context: http://old.nabble.com/tomahawk-tags-not-getting-processed-tp29977429p29977429.html
> Sent from the MyFaces - Users mailing list archive at Nabble.com.
>
>



-- 
Jakob Korherr

blog: http://www.jakobk.com
twitter: http://twitter.com/jakobkorherr
work: http://www.irian.at

Mime
View raw message