myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anton Gavazuk <antongava...@gmail.com>
Subject Re: pages not rendered anymore after update from 1.1.6 to 1.2.8
Date Tue, 08 Dec 2009 17:44:40 GMT
Hi Michael,

I suspect your problem is mainly related to tiles - I also tried to migrate
and didnt succeed.

See my working config
tiles 2.0.6.
myfaces 1.2.8
richfaces 3.3.1 GA

Hope it will help




2009/12/8 Michael Heinen <michael.heinen@recommind.com>

> Little progress:
> 1) I have to use
> "org.apache.myfaces.tomahawk.application.jsp.JspTilesTwoViewHandlerImpl"
> instead of
> "org.apache.myfaces.tomahawk.application.jsp.JspTilesViewHandlerImpl"
> 2) I have to use version 2.0.5!
>   Tiles 1 is not working with JspTilesTwoViewHandlerImpl and newer versions
> are also not working according to
> http://issues.apache.org/jira/browse/TOMAHAWK-74
>
> Now I get a 404 for all pages accessed via tiles.
> This update is really no joy ...
>
> Michael
>
>
> -----Original Message-----
> From: Michael Heinen [mailto:michael.heinen@recommind.com]
> Sent: Dienstag, 8. Dezember 2009 17:24
> To: MyFaces Discussion
> Subject: RE: pages not rendered anymore after update from 1.1.6 to 1.2.8
>
> Thanks Richard, I tried this finally with a simple page in this project.
>
> TILES is the culprit.
> My simple page is now rendered with tomahawk tags
> after I removed context param
> org.ajax4jsf.VIEW_HANDLERS=org.apache.myfaces.tomahawk.application.jsp.JspTilesViewHandlerImpl
> from web.xml.
>
> The content of <f:view> is NOT rendered at all as soon as I add the above
> context param for tiles again.
> Sample jsp:
>
> <%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsf/html" prefix="h"%>
> <%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsf/core" prefix="f"%>
> <%@ taglib uri="http://myfaces.apache.org/tomahawk" prefix="t"%>
> <html><head></head><body>
> hello
> <f:view>world<h:outputText value="20"/><t:outputText
> value="09"/></</f:view>
> </body></html>
>
>
> Output: hello
> The <f:view> tag is not processed at all with Tiles.
>
> Does anybody know what to do with tiles and JSF 1.2 (myFaces 1.2.8,
> tomahawk12_1.1.9 and richfaces 3.3.2)?
> Debugging all the frameworks together is really time consuming
>
> Michael
>
>
> -----Original Message-----
> From: Richard Yee [mailto:richard.k.yee@gmail.com]
> Sent: Dienstag, 8. Dezember 2009 16:09
> To: MyFaces Discussion
> Subject: Re: pages not rendered anymore after update from 1.1.6 to 1.2.8
>
> Have you tried just having a page with a JSF outputText tag to see if
> that works? (No tiles or Richfaces)
>
> I would start from there and then add other tags to narrow down where
> the problem is.
>
> -R
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message