myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shaun Campbell <campbell.sh...@gmail.com>
Subject Re: Using Trinidad document tag and navigation stopped working.
Date Fri, 14 Aug 2009 10:39:21 GMT
Hi Andrew

I'm not sure what you mean by this and your earlier post.  How do I get to
the body?  Is that html body and isn't that produced by the tr:document?
How do I change the static text to a component?

Apologies but I'm new to the trinidad way of doing things.

Shaun

2009/8/13 Andrew Robinson <andrew.rw.robinson@gmail.com>

> <tr:document
>   xmlns:ui="http://java.sun.com/jsf/facelets"
>   xmlns:h="http://java.sun.com/jsf/html"
>   xmlns:f="http://java.sun.com/jsf/core"
>   xmlns:tr="http://myfaces.apache.org/trinidad"
>   xmlns:c="http://java.sun.com/jstl/core">
> ...
>
> <div class="container"> <!-- Root of document is static text, change
> this to a component -->
>
> -Andrew
>
> On Thu, Aug 13, 2009 at 11:05 AM, Shaun
> Campbell<campbell.shaun@gmail.com> wrote:
> > PS I see I'm using commandLink and actions linking to my
> faces-config.xml.
> > In the JSF Goodies it seems to include a series of plain html link tags.
> > Could this now be the cause of the problems?
> >
> > 2009/8/13 Shaun Campbell <campbell.shaun@gmail.com>
> >>
> >> No errors that I can see.  Just no response.
> >>
> >> Not sure what you mean by a root component in the template.  I have the
> >> tr:document now.  The format of the template is similar to JSF Goodies
> >> example.  The only difference is that the navigation on JSF Goodies is
> in
> >> its own div, whereas mine is in a form within an insert.  I'm not that
> >> familiar with this way of doing it at the moment so not if this is the
> >> problem.
> >>
> >> Thanks
> >> Shaun
> >>
> >> 2009/8/13 Andrew Robinson <andrew.rw.robinson@gmail.com>
> >>>
> >>> Any javascript errors?
> >>>
> >>> It also may be that you do not have a root component in your template,
> >>> but instead have raw HTML. Try wrapping the body of the template with
> >>> a component.
> >>>
> >>> -Andrew
> >>>
> >>> On Thu, Aug 13, 2009 at 7:29 AM, Shaun Campbell<
> campbell.shaun@gmail.com>
> >>> wrote:
> >>> > I've just converted my template to use the tr:document tag (to get
> the
> >>> > progress indicator to work) instead of the method generated by the
> >>> > netbeans
> >>> > facelets archetype and now my navigation has stopped working.  I
> don't
> >>> > think
> >>> > any changes have been made to my faces-config.xml and the individual
> >>> > pages
> >>> > fire up manually.
> >>> >
> >>> > My template is now:
> >>> >
> >>> > <tr:document
> >>> >    xmlns:ui="http://java.sun.com/jsf/facelets"
> >>> >    xmlns:h="http://java.sun.com/jsf/html"
> >>> >    xmlns:f="http://java.sun.com/jsf/core"
> >>> >    xmlns:tr="http://myfaces.apache.org/trinidad"
> >>> >    xmlns:c="http://java.sun.com/jstl/core">
> >>> >    <f:facet name="metaContainer">
> >>> >        <!--
> >>> >        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
> >>> > charset=UTF-8" />
> >>> >        -->
> >>> >         <link href="./css/default.css" rel="stylesheet"
> type="text/css"
> >>> > />
> >>> >         <link href="./css/cssLayout.css" rel="stylesheet"
> >>> > type="text/css" />
> >>> >         <script type="text/javascript"
> >>> > src="./scripts/common.js"></script>
> >>> >         <title>MyFactoryManager</title>
> >>> >    </f:facet>
> >>> >
> >>> > <div class="container">
> >>> >         <div id="top" class="top">
> >>> >             <ui:insert name="top"><h:graphicImage id="logo"
> >>> > url="/images/logo.jpg" /></ui:insert>
> >>> >         </div>
> >>> >         <div>
> >>> >             <div id="left">
> >>> >                 <ui:insert name="left">
> >>> >                     <h:form>
> >>> >                         <h:panelGrid columns="1" >
> >>> >                             <h:commandLink action="nav_home">
> >>> >                                 <h:outputText value="Home" />
> >>> >                             </h:commandLink>
> >>> >                             <h:commandLink action="nav_jobs">
> >>> >                                 <h:outputText value="Jobs" />
> >>> >                             </h:commandLink>
> >>> >                             <h:commandLink action="nav_operators">
> >>> >                                 <h:outputText value="Operators"
/>
> >>> >                             </h:commandLink>
> >>> >                             <h:commandLink action="nav_workcentres">
> >>> >                                 <h:outputText value="Work Centres"
/>
> >>> >                             </h:commandLink>
> >>> >                          </h:panelGrid>
> >>> >                     </h:form>
> >>> >                 </ui:insert>
> >>> >             </div>
> >>> >             <div id="content" class="left_content">
> >>> >                 <ui:insert name="content">Content</ui:insert>
> >>> >             </div>
> >>> >         </div>
> >>> >     </div>
> >>> >
> >>> > </tr:document>
> >>> >
> >>> > I know there's a combination of h:tags in there but I'm not sure what
> >>> > could
> >>> > be wrong.  I've actually just put a mixture of h:commandLink and
> >>> > tr:commandLink on the content of a page and still nothing happens.
> I'm
> >>> > not
> >>> > getting any errors reported to the browser or at the console.
> >>> >
> >>> > Any ideas?
> >>> > Shaun
> >>> >
> >>
> >
> >
>

Mime
View raw message