myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sabitha Gopal Pandit" <Sabitha.Go...@Chordiant.com>
Subject RE: issues after upgrading from myfaces1.1.5 to 1.1.6
Date Wed, 17 Dec 2008 12:07:30 GMT
I don't see any errors just that the componenets and functionality is
not working

Thanks,
Sabitha

-----Original Message-----
From: mwessendorf@gmail.com [mailto:mwessendorf@gmail.com] On Behalf Of
Matthias Wessendorf
Sent: Wednesday, December 17, 2008 3:00 PM
To: MyFaces Discussion
Subject: Re: issues after upgrading from myfaces1.1.5 to 1.1.6

What are the errors ?
Are any issues eventually related to the "changelog":
http://tinyurl.com/6mbuyp

-Matthias

On Wed, Dec 17, 2008 at 9:45 AM, Luhtala Santeri
<Santeri.Luhtala@profitsoftware.com> wrote:
> We have experienced the same problems upgrading from Myfaces 1.1.5 to
1.1.6. I have not been able to get any useful log message to help solve
this...
>
> So I think this is a valid issue...
>
> S
>
> -----Original Message-----
> From: Richard Yee [mailto:ryee@cruzio.com]
> Sent: 17. joulukuuta 2008 7:19
> To: MyFaces Discussion
> Subject: Re: issues after upgrading from myfaces1.1.5 to 1.1.6
>
> Check your libraries in WEB-INF/lib. Turn on your logs. It works.
>
> -R
>
> Sabitha Gopal Pandit wrote:
>>
>> Hi All,
>>
>> I upgraded from trinidad1.0.4 to 1.0.10 and everything seems to work
>> fine. myfaces was 1.1.5
>>
>> But when I upgraded with myfaces 1.1.6 , I don't see anything
working.
>> Is there any compatibility issues with myfaces 1.1.6 and
trinidad1.0.10
>>
>> Quick response is very much appreciated
>>
>> Thanks,
>>
>> Sabitha
>>
>
>



-- 
Matthias Wessendorf

blog: http://matthiaswessendorf.wordpress.com/
sessions: http://www.slideshare.net/mwessendorf
twitter: http://twitter.com/mwessendorf

Mime
View raw message