myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Robinson" <andrew.rw.robin...@gmail.com>
Subject Re: [trinidad] ShowDetail not working properly inside tables?
Date Sun, 24 Aug 2008 21:08:35 GMT
That is not what I said. There is only one component that is stamped.
Each stamp changes the client ID, not the ID of the component. The
index of the row is added to the client ID. For example,
myForm:myTable:0:myInputText where 0 means the first row.

On Sat, Aug 23, 2008 at 10:47 AM, Bruno Aranda <brunoaranda@gmail.com> wrote:
> So the component cannot work inside tables.
>
> Bruno
>
> 2008/8/22 Andrew Robinson <andrew.rw.robinson@gmail.com>
>>
>> No
>>
>> There is one component that is stamped.
>>
>> On Thu, Aug 21, 2008 at 4:48 AM, Bruno Aranda <brunoaranda@gmail.com>
>> wrote:
>> > Ok, I guess this is a bug. I am not very familiar with trinidad
>> > renderers.
>> > Debugging at the ShowDetailRenderer class I see that the clientId is
>> > always
>> > the same for all the CoreShowDetail components in the table. Shouldn't
>> > they
>> > have an index appended to the id?
>> >
>> > Bruno
>> >
>> > 2008/8/19 Bruno Aranda <brunoaranda@gmail.com>
>> >>
>> >> Hi,
>> >>
>> >> I am using trinidad 1.2.9 and I have realised that showDetail is not
>> >> working properly when inside the column in a table? I have a column
>> >> with
>> >> showDetail and whenever I click in it only the showDetail from the
>> >> first row
>> >> is disclosed. All the showDetails have the same id so, as expected by
>> >> the
>> >> javascript function, only the first one will be disclosed. Is this a
>> >> bug? Am
>> >> I missing something?
>> >>
>> >> Thanks guys,
>> >>
>> >> Bruno
>> >
>> >
>
>

Mime
View raw message