myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Harald Stangl <har...@elkfilm.de>
Subject Re: [TRINIDAD] Dialog Framework behaving strange since Trinidad 1.2.3
Date Mon, 18 Feb 2008 12:02:57 GMT
Hi Joe,

unfortunately I didn't get any response from the list, although I tried 
it two times.
I opened a bug report in jira but did not get any comment on that.
Maybe I find some time to do a diff between 1.2.2 and 1.2.3 to find out 
what changes have been made that could cause this behaviour.

Joe Rossi schrieb:
> Harald (anyone) - did you work out what's happening here? I think I'm 
> hitting something similar.
>
> We've been successfully using 1.2.2 for a few months, but wanted to 
> move up to 1.2.5 in order to consume a couple of bug fixes that we 
> need. However, a number of our Selenium UI tests failed because of 
> clicks on command links not responding after dialogs had been displayed.
>
> I've spent a bit of time trying to work out what's happening (not very 
> successfully). The only observations I have made are:
>
> - The problem is intermittent but it only seems to occur after a 
> lightweight dialog has been launched and closed *and*if the closure of 
> the dialog results in a PPR refresh to a component on the underlying page
> - With firebug I can observe a javascript error occurring when the 
> problem reproduces: _callChained is not defined DebugCommon1_2_5.js 
> line 8408. Also, firebug seems to indicate that there is a POST to the 
> server which has no response (though admittedly I'm not sure whether 
> this is correct or relevant?)
> - I have tested Firefox and IE - it only seems to reproduce in Firefox
> - I've tested 1.2.3 up to 1.2.5 and the problem reproduces in all 
> these versions (other issues are currently preventing testing of 
> 1.2.6). Hence, it does seem like something that was introduced in 1.2.3.
>
> Any clues anyone?


Mime
View raw message