myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthes R." <m.rieke.mail...@googlemail.com>
Subject Re: [tomahawk sandbox] dynamic PPR content changes
Date Tue, 22 May 2007 14:27:52 GMT
hi,

aaah ok. fixed that one. i'm kind of new to myfaces so things like this
happen to me often :-)
thanks for the help!

regards,
Matthes


2007/5/22, Volker Weber <v.weber@inexso.de>:
>
> Hi,
>
> you cant use f:verbatim in ppr updates.
>
> content of verbatim is transient and not restored at rerendering.
>
>
> Regards,
>     Volker
>
>
> 2007/5/22, Matthes R. <m.rieke.mailing@googlemail.com>:
> > hi all,
> >
> > i've got a problem with dynamically changing the content of my page with
> the
> > PPR components of the sandbox.
> > i'm using myfaces-core-1.1.5, tomahawk-1.1.5 and
> > tomahawk-sandbox-1.1.6-SNAPSHOT.
> >
> >  here is my code:
> > -----------------
> > <h:form id="form1">
> >
> >     <t:commandLink id="switchToPage2"
> > action="#{contentIncludeBean.switchToPage2}" value="switch
> > content"/>
> >     <f:verbatim><br /></f:verbatim>
> >
> >     <s:pprPanelGroup id="pageContent"
> > partialTriggers="switchToPage2">
> >         <f:subview id="page1Content" rendered="#{
> > contentIncludeBean.includeString == 'page1'}">
> >             <f:verbatim><div>page1</div></f:verbatim>
> >         </f:subview>
> >         <f:subview id="page2Content" rendered="#{
> > contentIncludeBean.includeString == 'page2'}">
> >             <f:verbatim><div>page2</div></f:verbatim>
> >         </f:subview>
> >         <h:outputText
> > value="#{contentIncludeBean.includeString ==
> > 'page1'}"></h:outputText>
> >         <h:outputText
> > value="#{contentIncludeBean.includeString ==
> > 'page2'}"></h:outputText>
> >     </s:pprPanelGroup>
> >
> > </h:form>
> > -----------------
> >
> > and the bean has this method:
> >
> > -----------------
> >     public void switchToPage2() {
> >         includeString = "page2";
> >     }
> > -----------------
> >
> > when loading the page for the first time the subview "page1Content" is
> > rendered, so its working correct. then when i hit the commandLink both
> > subviews are not rendered but the boolean values calculated below are
> > correct: false / true.
> >
> > is there a way to fix this problem? or is there another (perhaps better)
> way
> > to get this to work?
> >
> > regards,
> > Matthes Rieke
> >
>

Mime
View raw message