myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jatin <jatinkulka...@yahoo.com>
Subject Re: not displaying icon in t:navigationMenuItem
Date Wed, 04 Apr 2007 08:18:11 GMT

My problem is that I dont want to display any icons. But the menu displays
icon(even when the icon attribute is not coded in t:navigationMenuItem). 


Madhav Bhargava wrote:
> 
> I am not sure what you are trying out here. I assume that you are using
> navigationMenuItem inside t:panelNavigation2 component. If yes then the
> last
> time i worked with this component i had major problems displaying icon
> along
> with text in the menu. That is the reason i shifted to using
> t:commandNavigation2 component instead of using t:navigationMenuItem
> 
> I am not sure what is the problem that ur facing unless you give me more
> information.
> 
> ~madhav
> 
> 
> On 4/4/07, Jatin <jatinkulkarni@yahoo.com> wrote:
>>
>>
>> I am using t:navigationMenuItem without using the icon attribute. But
>> inspite
>> of that the (null) icon is displayed in the menu. Am I missing something
>> ?
>> --
>> View this message in context:
>> http://www.nabble.com/not-displaying-icon-in-t%3AnavigationMenuItem-tf3524124.html#a9831734
>> Sent from the MyFaces - Users mailing list archive at Nabble.com.
>>
>>
> 
> 
> -- 
> When I tell the truth, it is not for the sake of convincing those who do
> not
> know it, but for the sake of defending those that do
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/not-displaying-icon-in-t%3AnavigationMenuItem-tf3524124.html#a9832904
Sent from the MyFaces - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message