myfaces-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Robinson" <andrew.rw.robin...@gmail.com>
Subject Re: subform really not working
Date Thu, 08 Feb 2007 15:43:52 GMT
Do you have an outer subform? To use subform correctly, you have to
have nested subforms. Example:

<t:inputText value="this will always be validated" />
<s:subForm id="outer">
<t:inputText value="this will only be validated if outer is submitted" />
<s:subForm id="inner">
<t:inputText value="this will only be validated if inner is submitted" />
</s:subForm>
</s:subForm>

On 2/8/07, sL07 <lucio@asteriski.com> wrote:
>
> well i just the sandbox subFrom demo running and it is ok.
>
> there are difference between the mine and the demo but nothing obvious.
>
> SubForms obviously work then.
>
> So i must have stuffed up somewhere :-(
>
> -lp
>
>
>
> sL07 wrote:
> >
> > core 1.15 snapshot
> > tomahwak 115 snapshot
> > sandbox 115 snaphot
> >
> > hi all,
> >
> > i know that there has been many posts about subform not working but this
> > really simply example show something is not right. When the button below
> > is pressed all other inputText on subview get validation errors.
> >
> > I am stuffed.
> >
> > any help please.
> >
> >
> >
> >               <s:subForm id="locationSubForm">
> >               <h:panelGroup>
> >                       <h:commandButton id="savex" action="#{assetForm.save}"
> > value="#{example_messages['button_save']}" />
> >                       <f:verbatim>&nbsp;</f:verbatim>
> >                   </h:panelGroup>
> >                         </s:subForm>
> >
> >
>
> --
> View this message in context: http://www.nabble.com/subform-really-not-working-tf3191626.html#a8860655
> Sent from the MyFaces - Users mailing list archive at Nabble.com.
>
>

Mime
View raw message