myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Krashan Brahmanjara (JIRA)" <...@myfaces.apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MYFACES-3898) Response returns multiple <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> headers
Date Thu, 29 May 2014 18:05:02 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-3898?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14012631#comment-14012631
] 

Krashan Brahmanjara commented on MYFACES-3898:
----------------------------------------------

The problem is in tag compiler.
I got some tags defined in standard taglib.xml. If those tags are included in template then
first line off tag source is included below <!DOCTYPE html> row.

Of course we can remove <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> line from tag source
but this is not backward compatibile solution.

> Response returns multiple <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> headers
> ------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MYFACES-3898
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-3898
>             Project: MyFaces Core
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.2.3, 2.2.4-SNAPSHOT
>            Reporter: Krashan Brahmanjara
>
> For complex pages Myfaces implemetation return response with many xml headers. This is
not problem for Firefox but Internet Explorer sometimes cant render this pages and show it
as plain xml
> Current Myfaces response example:
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE html>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><link (...)
> This problem doesn't occurs for Mojarra implementation.
> This implementation returns response :
> ?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE HTML>
> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><link href=(...)



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message