myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Leonardo Uribe (JIRA)" <...@myfaces.apache.org>
Subject [jira] [Commented] (MYFACES-3898) Response returns multiple <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> headers
Date Thu, 29 May 2014 13:55:01 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-3898?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=14012371#comment-14012371
] 

Leonardo Uribe commented on MYFACES-3898:
-----------------------------------------

I don't think it is similar, because MYFACES-3402 was caused when the ajax response was generated.
In this case the compiler is adding extra xml declarations. The code that writes the xml declaration
is on org.apache.myfaces.view.facelets.compiler.SAXCompiler.writeXmlDecl(...), but I can't
see anything wrong. We need an test case, so we can debug it more properly. 

If you have multiple templates, the trimming of the xml declaration occurs by the presence
of ui:composion or cc:interface/cc:implementation. It is something implicit, so maybe that's
the problem, you have found a valid syntax that cause the problem, but without understand
the reasons why it could occur, I'm afraid we cannot fix it.

> Response returns multiple <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> headers
> ------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MYFACES-3898
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-3898
>             Project: MyFaces Core
>          Issue Type: Bug
>    Affects Versions: 2.2.3, 2.2.4-SNAPSHOT
>            Reporter: Krashan Brahmanjara
>
> For complex pages Myfaces implemetation return response with many xml headers. This is
not problem for Firefox but Internet Explorer sometimes cant render this pages and show it
as plain xml
> Current Myfaces response example:
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE html>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><link (...)
> This problem doesn't occurs for Mojarra implementation.
> This implementation returns response :
> ?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> <!DOCTYPE HTML>
> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><link href=(...)



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message