myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hudson (JIRA)" <...@myfaces.apache.org>
Subject [jira] [Commented] (TOBAGO-1365) NPE in PageRenderer, when applicationIcon wasn't found
Date Fri, 02 May 2014 17:17:46 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/TOBAGO-1365?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=13987958#comment-13987958
] 

Hudson commented on TOBAGO-1365:
--------------------------------

FAILURE: Integrated in tobago-trunk #1173 (See [https://builds.apache.org/job/tobago-trunk/1173/])
TOBAGO-1365: NPE in PageRenderer, when applicationIcon wasn't found (lofwyr: http://svn.apache.org/viewvc/?view=rev&rev=1568897)
* /myfaces/tobago/trunk/tobago-theme/tobago-theme-standard/src/main/java/org/apache/myfaces/tobago/renderkit/html/standard/standard/tag/PageRenderer.java


> NPE in PageRenderer, when applicationIcon wasn't found
> ------------------------------------------------------
>
>                 Key: TOBAGO-1365
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/TOBAGO-1365
>             Project: MyFaces Tobago
>          Issue Type: Bug
>          Components: Themes
>    Affects Versions: 2.0.0-alpha-3
>            Reporter: Udo Schnurpfeil
>            Assignee: Udo Schnurpfeil
>            Priority: Minor
>             Fix For: 2.0.0-beta-1, 3.0.0-alpha-1
>
>




--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.2#6252)

Mime
View raw message