myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matthias Wessendorf" <mat...@apache.org>
Subject Re: [Trinidad] Deploying site?
Date Wed, 13 Jun 2007 05:55:02 GMT
ok, works

there was a wrong email address for the userS list,
I fixed it and the auto-deploy has updated the page.

thx!

-M

On 6/12/07, Adam Winer <awiner@gmail.com> wrote:
> Not sure what you mean - I did (just a few hours ago)
> add the site-deploy back into Continuum.
>
> -- Adam
>
>
> On 6/12/07, Matthias Wessendorf <matzew@apache.org> wrote:
> > So, is this now archived ?
> >
> > -M
> >
> > On 5/15/07, Wendy Smoak <wsmoak@gmail.com> wrote:
> > > On 5/14/07, Adam Winer <awiner@gmail.com> wrote:
> > >
> > > > How can we start deploying our site to
> > > >   http://myfaces.apache.org/trinidad/index.html
> > > > ?  Any special magic?
> > >
> > > Set distributionManagement/site/url to the right place, then 'mvn
> > > site-deploy' should work.
> > >
> > > I added the trinidad and trinidadbuild poms to Continuum.
> > >
> > > For the module with the top-level of the Trinidad site, try adding a
> > > build definition of 'clean site-deploy' and remove the
> > > '--non-recursive' bit.  There's already a nightly schedule, so choose
> > > that, and it should re-deploy the site if anything has changed.
> > >
> > > --
> > > Wendy
> > >
> >
> >
> > --
> > Matthias Wessendorf
> >
> > further stuff:
> > blog: http://matthiaswessendorf.wordpress.com/
> > mail: matzew-at-apache-dot-org
> >
>


-- 
Matthias Wessendorf

further stuff:
blog: http://matthiaswessendorf.wordpress.com/
mail: matzew-at-apache-dot-org

Mime
View raw message