myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Maximiliano Carrizo (JIRA)" <...@myfaces.apache.org>
Subject [jira] Resolved: (MYFACES-1303) No submitted values in components
Date Fri, 26 May 2006 20:19:30 GMT
     [ http://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-1303?page=all ]
     
Maximiliano Carrizo resolved MYFACES-1303:
------------------------------------------

    Resolution: Fixed

I'm sorry. In myfaces tiles example, it is missing the form tag !!!  I've added and everything
worked perfectly !!

Example:

<h:form> ( this line was missing !!! )
<h:messages showDetail="true" showSummary="true">
<h:outputText value="Pagina 2" />
<h:inputText id="campoTexto" value="#{TestBean.pruebita}" required="true" maxlength="3"/>
<h:commandLink value="Link" action="prueba" />
</h:messages>
</h:form> ( this line was missing too !!! )





> No submitted values in components
> ---------------------------------
>
>          Key: MYFACES-1303
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-1303
>      Project: MyFaces Core
>         Type: Bug

>     Versions: 1.1.3
>  Environment: Tomcat 5.5, Eclipse 3.1.2, Myfaces tiles ONLY
>     Reporter: Maximiliano Carrizo
>  Attachments: ejemplo.rar
>
> When you have input fields in your jsp page, and you submit this page, you receive the
following message:
> WARNING: There should always be a submitted value for an input if it is rendered, its
form is submitted, and it is not disabled or read-only. 
> My example page:
> <%@ page session="false" %>
> <%@ taglib uri="http://java.sun.com/jsf/html" prefix="h"%>
> <h:messages showDetail="true" showSummary="true">
> 	<h:outputText value="Esta es la very simple Tiles example." />
> 	<h:inputText required="true" />
> 	<h:commandLink action="pagina2" value="pagina2" />
> </h:messages>
> As you notice, input field is required, it isnt read-only, or disabled. If I add a backing
bean, this one dont receive field values.
> App doesnt throw any exception, and allows me to navigate with no problem. It only happens
with myfaces tiles.
> I think is the same issue than myfaces-262.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message