myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "CONNER, BRENDAN \(SBCSI\)" <bc1...@att.com>
Subject RE: Servers to Test
Date Wed, 08 Mar 2006 21:20:23 GMT
See
http://forum.java.sun.com/thread.jspa?threadID=606959&messageID=3302261

- Brendan

-----Original Message-----
From: CONNER, BRENDAN (SBCSI) 
Sent: Wednesday, March 08, 2006 3:18 PM
To: MyFaces Development
Subject: RE: Servers to Test


The server only checks your application first if you set it to load the
classes as PARENT_LAST, rather than the default, PARENT_FIRST.  If your
application works using PARENT_LAST, then you don't have to worry about
getting rid of IBM's built-in JSF implementation.

-----Original Message-----
From: sia far [mailto:sia_far@hotmail.com] 
Sent: Wednesday, March 08, 2006 2:51 PM
To: dev@myfaces.apache.org
Subject: RE: Servers to Test


Hello:

Can u tell me which jar files u removed? . For me this is not an option
to 
remove any jars from the server,as other apps deployed on the server may
use 
IBM JSF. I guess in this case, u can not run myfaces. I was under the 
impression that if the server first checks for required jars in
WEB-INF\lib 
and if they are not found there it looks for them in the Websphere 
installation directory.

any one has any idea on how this can be resolved without removing any
jar 
files. I have been trying very hard to run them on WAS 6.0, I tend to
get 
little problems here and there for some components (like h:message or t:

message and ... ) and some other do not work at all.

With all that, I still think myfaces developers have done a great job
and 
they are on the right track. I just wish I could use myfaces for my new 
project




>From: "CONNER, BRENDAN (SBCSI)" <bc1378@att.com>
>Reply-To: "MyFaces Development" <dev@myfaces.apache.org>
>To: "MyFaces Development" <dev@myfaces.apache.org>
>Subject: RE: Servers to Test
>Date: Wed, 8 Mar 2006 13:04:31 -0600
>
>I haven't run the MyFaces examples on WebSphere, but we've been using
>the MyFaces JSF implementation (and various MyFaces components)
>successfully in production applications running on WebSphere 5.1.
We've
>also got it working on WebSphere 6.0 (provided that we delete the two
>JSF-related JAR files from the WebSphere installation directory that
>conflict with MyFaces).  It works in the test environments provided by
>the IDEs WSAD 5.1 and RSA 6.0 as well.
>
>- Brendan
>
>-----Original Message-----
>From: sia far [mailto:sia_far@hotmail.com]
>Sent: Wednesday, March 08, 2006 9:02 AM
>To: dev@myfaces.apache.org
>Subject: Servers to Test
>
>
>Hello Everyone:
>
>I noticed it is mentioned on myfaces page that it is tested against
>Websphere 5.1.2. The latest fixpack upgrades websphere 5.1 to 5.1.1.9
(I
>am
>not aware of 5.1.2, my assumption is it was run from within WSAD 5.1.2
>running WAS 5.1).  I tried to run the samples both on our production
(we
>
>have multiple servers defined) and test server ( version 5.1.1.6) . I
>was
>not even were able to start the server.
>
>Then I tried to run the examples in WSAD version 5.1.2 running
websphere
>
>5.1. Again the same problem. The only server I was successful to deploy
>myfaces example was 6.0.2.7, though some pages threw tons of errors and
>fail.
>
>I was thinking if myfaces get tested against websphere 6.0.x. If no, I
>will
>be glad to test them against WAS 6.0.x, provided that I get the
>instruction
>on how to run them.
>
>informally, I have been trying to deploy examples on WAS 6.0.2.7, I
have
>had
>numerous problems and the candiate release gave me tons of problems as
>well.
>Just to be precise, I was trying to deploy them on Rational Software
>Architect 6.0.1.1 running WAS  6.0.2.7.
>
>



Mime
View raw message