myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Paul Klaer" <pkl...@infeurope.lu>
Subject Re: [jira] Commented: (MYFACES-657) Blank page after switching to 1.1.1RC1
Date Mon, 03 Oct 2005 07:42:24 GMT
Hi!

I have the same problem on weblogic 8 (jdk jdk142_05) with myfaces-all.jar  
and the splitted jars.

Do you provide an updated zip file for the release download link? Or do we  
have to get the stuff from the trunk?

Regards

On Mon, 03 Oct 2005 06:00:11 +0200, Bill Dudney (JIRA)  
<myfaces-dev@incubator.apache.org> wrote:

>     [ http://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-657?page=comments#action_12331128
 
> ]
>
> Bill Dudney commented on MYFACES-657:
> -------------------------------------
>
> Ok I think I have it fixed.
>
> I'm seeing the proper stuff in the simple.war application.
>
>> Blank page after switching to 1.1.1RC1
>> --------------------------------------
>>
>>          Key: MYFACES-657
>>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-657
>>      Project: MyFaces
>>         Type: Bug
>>     Versions: 1.1.1
>>  Environment: JDK 1.4 and Tomcat 5.0.x probably other versions affected  
>> as well
>>     Reporter: Werner Punz
>>     Priority: Blocker
>
>>
>> There have been several reports of getting a blank page after people  
>> swithing to the 1.1.1RC
>> The most detailed report comes from Wendy Smoak from the Struts and  
>> Struts Shale project:
>> There are two reports on the user list that 1.1.1 is causing a  
>> previously
>> working app to just display a blank page.  (Though they're talking  
>> about myfaces-all.jar, and I'm having trouble with the api & impl pair.)
>> All of the example webapps display blank pages on Tomcat 5.0.30 and JDK  
>> 1.4.2_09.
>> If it helps at all, I've posted the debug logs from the Shale Use Cases  
>> app
>> with 1.1.1 as well as the 20051002 nightly build (which uses the RI):
>>   http://wiki.wsmoak.net/cgi-bin/wiki.pl?ShaleUseCases
>



Mime
View raw message