myfaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sergey Smirnov" <...@exadel.com>
Subject Re: [jira] Commented: (MYFACES-657) Blank page after switching to 1.1.1RC1
Date Wed, 05 Oct 2005 19:03:28 GMT
I just have download 1.1.1 (final) and check this issue. I put blank.war and 
simple.war to Tomcat webapps folder. I got blank page always. It is true for 
both Tomcat 5.0.28 and Tomcat 5.5.9
I wonder, what was the reason to name it 1.1.1 final if it contains such 
blocker problem?
Do I have to return back to 1.1.0 ?

----- Original Message ----- 
From: "Bill Dudney" <bdudney@mac.com>
To: "MyFaces Development" <dev@myfaces.apache.org>
Sent: Monday, October 03, 2005 5:57 PM
Subject: Re: [jira] Commented: (MYFACES-657) Blank page after switching to 
1.1.1RC1


> its the least I could do since I introduced it :-)
>
> Glad its working!
>
> -bd-
>
> On Oct 3, 2005, at 4:02 PM, Werner Punz (JIRA) wrote:
>
>>     [ http://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-657? 
>> page=comments#action_12331226 ]
>>
>> Werner Punz commented on MYFACES-657:
>> -------------------------------------
>>
>> Gave it a testrun when I was testing the jenia stuff for mike,  looks 
>> good so far..
>> thanks Bill for fixing it.
>>
>>
>>
>>> Blank page after switching to 1.1.1RC1
>>> --------------------------------------
>>>
>>>          Key: MYFACES-657
>>>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/MYFACES-657
>>>      Project: MyFaces
>>>         Type: Bug
>>>     Versions: 1.1.1
>>>  Environment: JDK 1.4 and Tomcat 5.0.x probably other versions  affected 
>>> as well
>>>     Reporter: Werner Punz
>>>     Priority: Blocker
>>>      Fix For: 1.1.1
>>>
>>
>>
>>>
>>> There have been several reports of getting a blank page after  people 
>>> swithing to the 1.1.1RC
>>> The most detailed report comes from Wendy Smoak from the Struts  and 
>>> Struts Shale project:
>>> There are two reports on the user list that 1.1.1 is causing a 
>>> previously
>>> working app to just display a blank page.  (Though they're talking 
>>> about myfaces-all.jar, and I'm having trouble with the api & impl 
>>> pair.)
>>> All of the example webapps display blank pages on Tomcat 5.0.30  and JDK 
>>> 1.4.2_09.
>>> If it helps at all, I've posted the debug logs from the Shale Use  Cases 
>>> app
>>> with 1.1.1 as well as the 20051002 nightly build (which uses the RI):
>>>   http://wiki.wsmoak.net/cgi-bin/wiki.pl?ShaleUseCases
>>>
>>
>> -- 
>> This message is automatically generated by JIRA.
>> -
>> If you think it was sent incorrectly contact one of the  administrators:
>>    http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
>> -
>> For more information on JIRA, see:
>>    http://www.atlassian.com/software/jira
>>
>>
> 


Mime
View raw message