mxnet-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From GitBox <...@apache.org>
Subject [GitHub] [incubator-mxnet] ChaiBapchya opened a new issue #17935: Windows CI CUDA Intermitted error C2993
Date Mon, 30 Mar 2020 02:26:32 GMT
ChaiBapchya opened a new issue #17935: Windows CI CUDA Intermitted error C2993
URL: https://github.com/apache/incubator-mxnet/issues/17935
 
 
   ## Description
   Intermittent failure seen on windows-gpu compilation phase (WIN_GPU/WIN_GPU_MKLDNN)
   
   Discovered in this PR : https://github.com/apache/incubator-mxnet/pull/17808
   
   Related to https://github.com/pytorch/pytorch/issues/25393
   
   ### Error Message
   
   It intermittently gives the error :
   
   ```
   C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2993: 'T': illegal type for non-type template parameter '__formal
   ```
   
   Errors:
   ```
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2993: 'T': illegal type for non-type template parameter '__formal'
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
note: see reference to class template instantiation 'thrust::detail::allocator_traits_detail::has_value_type<T>'
being compiled
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2065: 'U1': undeclared identifier
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2923: 'std::_Select<__formal>::_Apply': 'U1' is not a valid template type argument
for parameter '<unnamed-symbol>'
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C4430: missing type specifier - int assumed. Note: C++ does not support default-int
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2144: syntax error: 'unknown-type' should be preceded by ')'
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2144: syntax error: 'unknown-type' should be preceded by ';'
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2238: unexpected token(s) preceding ';'
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2059: syntax error: ')'
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2988: unrecognizable template declaration/definition
   [2020-03-29T04:47:50.014Z] C:\PROGRA~1\NVIDIA~2\CUDA\v10.2\bin/../include\thrust/detail/allocator/allocator_traits.h(42):
error C2059: syntax error: '<end Parse>'
   ```
   
   Entire stack trace:
   http://jenkins.mxnet-ci.amazon-ml.com/blue/rest/organizations/jenkins/pipelines/mxnet-validation/pipelines/windows-gpu/branches/PR-17808/runs/15/nodes/39/log/?start=0
   
   ## To Reproduce
   Build using Windows AMI and run 
   Clone repo &
   `py -3 ci/build_windows.py -f WIN_GPU`
   
   
   
   ## What have you tried to solve it?
   
   1. Use cuda 10.2 instead of 9.2
   2. Updated VS2019
   3. Add cmake flag : /Zc:__cplusplus
   
   Currently, what is found to work:
   Introduced max retries = 5
   

----------------------------------------------------------------
This is an automated message from the Apache Git Service.
To respond to the message, please log on to GitHub and use the
URL above to go to the specific comment.
 
For queries about this service, please contact Infrastructure at:
users@infra.apache.org


With regards,
Apache Git Services

Mime
View raw message