mina-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Emmanuel Lecharny (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (DIRMINA-650) Mina server does not recieve all data sent by client using SSLSocketFactory
Date Wed, 09 Dec 2009 16:43:18 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/DIRMINA-650?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12788154#action_12788154
] 

Emmanuel Lecharny commented on DIRMINA-650:
-------------------------------------------

I can't believe we let such a crappy test get into the code ...

((res.getStatus() == SSLEngineResult.Status.OK || res.getStatus() == SSLEngineResult.Status.BUFFER_OVERFLOW)
&&
                 (handshakeComplete && res.getHandshakeStatus() == SSLEngineResult.HandshakeStatus.NOT_HANDSHAKING
||
                  res.getHandshakeStatus() == SSLEngineResult.HandshakeStatus.NEED_UNWRAP));


Yuk !

> Mina server does not recieve all data sent by client using SSLSocketFactory
> ---------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: DIRMINA-650
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/DIRMINA-650
>             Project: MINA
>          Issue Type: Bug
>          Components: Filter
>    Affects Versions: 1.1.7
>            Reporter: Kevin Koltzau
>            Assignee: Emmanuel Lecharny
>            Priority: Critical
>             Fix For: 1.1.8
>
>         Attachments: SslHandler.java, SSLTest.zip, ssltest.zip
>
>
> Using mina on the server with SSLFilter, and a client using SSLSocketFactory the server
does not recieve all
> data sent by the client.
> The client creates a socket, sends data to the server and waits for a response then closes
the socket.
> The first connection works fine, if the client then repeats on the same thread the second
attempt almost always
> fails. The server never gets all the data the client sent, and so never sends a response.
> A similar problem seems to be described in DIRMINA-580, and in fact the fix described
in [1] seems to fix the problem. However the fix that was accepted into the 1.1 branch does
not correct the problem for me.
> Attached is a test case that almost always fails (on some systems I've tried it fails
every time, others it fails 5 out of 6 times)
> [1] http://issues.apache.org/jira/browse/DIRMINA-580?focusedCommentId=12595789#action_12595789

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message