metron-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Youzha <yuza.ras...@gmail.com>
Subject Re: no data emitted on metron topology
Date Fri, 10 Feb 2017 11:31:57 GMT
Hi.

I'm using ansible installation with metron_install.yml config

I also use an existing ambari managed hdp. So i install the ambari
separated with metron.

Any suggestion?

Thanks
On Feb 10, 2017 6:28 PM, "Zeolla@GMail.com" <zeolla@gmail.com> wrote:

> When you say VM cluster, do you mean you installed on an existing Ambari
> managed HDP cluster?  If so, then you will need to put messages onto the
> right Kafka topics to get processed.  You can use NiFi for this, but you
> could also just use the Kafka producer scripts.
>
> If this isn't what you're talking about and you installed via
> vagrant/Ansible can you provide which environment you used (quick, full,
> etc.)?  Thanks,
>
> Jon
>
> On Fri, Feb 10, 2017, 2:42 AM tkg_cangkul <yuza.rasfar@gmail.com> wrote:
>
>> hi thx for your response.
>>
>> sorry i install metron using playbook ane i thought there is no nifi
>> installation there. am i must installed nifi first ? i've checked on metron
>> req and there is no nifi requirement.
>>
>> Best Regards,
>>
>>
>> On 10/02/17 13:58, Ali Nazemian wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> Have you checked the Nifi part? Are you able to see any incoming stream
>> to kafkaspout?
>>
>> On Fri, Feb 10, 2017 at 5:47 PM, tkg_cangkul <yuza.rasfar@gmail.com>
>> wrote:
>>
>> i try to start some metron topology in my vm cluster. it was succesfull
>> submitted but when i check it on storm ui there is no data emitted. there
>> is no error message too. anyone can help me for this? i've check the worker
>> log but there is no error too. below is the capture from my storm ui & from
>> my worker log :
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> --
>> A.Nazemian
>>
>>
>> --
>
> Jon
>
> Sent from my mobile device
>

Mime
View raw message