metron-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From tkg_cangkul <yuza.ras...@gmail.com>
Subject Re: squid parser doesn't appear in elasticsearch index
Date Fri, 17 Feb 2017 02:48:13 GMT
sorry for my late response,

the step no 4. i didn't found that indexing list. this is list from my 
node :




On 16/02/17 20:44, Ali Nazemian wrote:
> If you are not aware of a template, so I guess you haven't changed it. 
> Elasticsearch has been configured to use the dynamic field in the 
> default installation. However, it is possible to change that to the 
> static template. In a normal use case, you don't need to change the 
> template. Which type of parser are you using? Please double check all 
> of your steps against this manual:
> http://docs.hortonworks.com/HDPDocuments/HCS1/HCS-1.0.0/bk_HCS_Admin/content/verify_events_are_indexed.html
>
> Regards,
> Ali
>
> On Thu, Feb 16, 2017 at 10:07 PM, tkg_cangkul <yuza.rasfar@gmail.com 
> <mailto:yuza.rasfar@gmail.com>> wrote:
>
>     sorry. can you tell me how to configure the template?
>
>     i think i've missed in this step.
>
>
>     Thanks,
>
>
>
>     On 16/02/17 17:54, Ali Nazemian wrote:
>>     So it might be due to an issue with your elasticsearch template.
>>     Have you configured it in a dynamic mode or static?
>>
>>     On Thu, Feb 16, 2017 at 9:47 PM, tkg_cangkul
>>     <yuza.rasfar@gmail.com <mailto:yuza.rasfar@gmail.com>> wrote:
>>
>>         hi nazemian.
>>
>>         no i don't see any error message in my storm indexing or
>>         squid topology.
>>         there's just no data emitted on my indexing topology.
>>
>>
>>         On 16/02/17 17:43, Ali Nazemian wrote:
>>>         Hi,
>>>
>>>         Have you got any error in Storm Indexing Bolt? You can check
>>>         it via Storm UI.
>>>
>>>         Cheers,
>>>         Ali
>>>
>>>         On Thu, Feb 16, 2017 at 8:45 PM, tkg_cangkul
>>>         <yuza.rasfar@gmail.com <mailto:yuza.rasfar@gmail.com>> wrote:
>>>
>>>
>>>             hi i try to following the tutorial in this site :
>>>
>>>             https://cwiki.apache.org/confluence/display/METRON/2016/04/25/Metron+Tutorial+-+Fundamentals+Part+1%3A+Creating+a+New+Telemetry
>>>             <https://cwiki.apache.org/confluence/display/METRON/2016/04/25/Metron+Tutorial+-+Fundamentals+Part+1%3A+Creating+a+New+Telemetry>
>>>
>>>             i've success to follow the steps untill generate some
>>>             data to parse using kafka.
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>             but i've found a problem when i check the elasticsearch
>>>             indexing. i didn't found any squid index in here
>>>             http://localhost:9200/_cat/indices?v
>>>             <http://localhost:9200/_cat/indices?v>:
>>>
>>>
>>>
>>>             is there any missing configuration from my conf? i've
>>>             try to run metron indexing topology but there is no data
>>>             emitted.
>>>
>>>
>>>
>>>             i also have checked the worker log and there is no error
>>>             message. pls help.
>>>
>>>             -- 
>>>
>>>             Best Regards,
>>>
>>>
>>>             M. Rizky Alif Yuza - Project Management Office / Consultant
>>>
>>>             PT. DUA EMPAT TUJUH
>>>             Segitiga Emas Business Park  Jl. Prof. Dr. Satrio KAV. 6
>>>             Jakarta Selatan 12940, INDONESIA
>>>             O +62 21 57951132 <tel:+62%2021%2057951132>
>>>             F +62 21 57951128 <tel:+62%2021%2057951128>
>>>             M *62 831 29913978
>>>             W www.solusi247.com <http://www.solusi247.com>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>         -- 
>>>         A.Nazemian
>>
>>
>>
>>
>>     -- 
>>     A.Nazemian
>
>
>
>
> -- 
> A.Nazemian


Mime
View raw message