metamodel-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kasper Sørensen <i.am.kasper.soren...@gmail.com>
Subject Re: Problems building the project
Date Mon, 15 Jun 2015 17:03:02 GMT
The issue is resolved now - check the JIRA issue for details by Corey G.

2015-06-15 8:59 GMT+02:00 Alberto Rodriguez <ardlema@gmail.com>:

> That's pretty weird! The latest changes that we did were replicated
> properly to the git mirror.
>
> Anyway, thank you for creating the jira issue. I'll wait until they fix the
> issue to create a new PR I've been working on.
>
> 2015-06-13 19:06 GMT+02:00 Kasper Sørensen <i.am.kasper.sorensen@gmail.com
> >:
>
> > I've reported the issue to INFRA:
> > https://issues.apache.org/jira/browse/INFRA-9812
> >
> > 2015-06-13 17:38 GMT+02:00 Kasper Sørensen <
> i.am.kasper.sorensen@gmail.com
> > >:
> >
> > > What I do notice is that in github it says:
> > >
> > > apache <https://github.com/apache>/*metamodel
> > > <https://github.com/apache/metamodel>*mirrored from
> > > git://git.apache.org/incubator-metamodel.git
> > >
> > > That seems to be mirroring from the old incubator-metamodel URL. Maybe
> > > something has been misconfigured in the git mirror setup.
> > >
> > > 2015-06-13 10:34 GMT+02:00 Kasper Sørensen <
> > i.am.kasper.sorensen@gmail.com
> > > >:
> > >
> > >> That's pretty strange! No clue why it's not updating.
> > >> Den 12/06/2015 09.07 skrev "Alberto Rodriguez" <ardlema@gmail.com>:
> > >>
> > >>> Hi Kasper, no worries at all. Thank you for fixing this so quickly.
> > I've
> > >>> just noticed that your changes haven't been propogated to github ¿?
> > >>>
> > >>> 2015-06-11 23:19 GMT+02:00 Kasper Sørensen <
> > >>> i.am.kasper.sorensen@gmail.com>:
> > >>>
> > >>> > Hi Alberto,
> > >>> >
> > >>> > I've fixed the issue [1]. A bit baffled that this made it through
> the
> > >>> > review and even my own "before push" sanity check. But anyways,
> > that's
> > >>> in
> > >>> > the past. Sorry about it - please take a pull :-)
> > >>> >
> > >>> > [1]
> > >>> >
> > >>> >
> > >>>
> >
> https://git-wip-us.apache.org/repos/asf?p=metamodel.git;a=commit;h=bbc460f75e353674fd4e7f0bbd2c4b927d67092a
> > >>> >
> > >>> > Kasper
> > >>> >
> > >>> > 2015-06-11 19:52 GMT+02:00 Kasper Sørensen <
> > >>> i.am.kasper.sorensen@gmail.com
> > >>> > >:
> > >>> >
> > >>> > > Hi Alberto,
> > >>> > >
> > >>> > > I think this must have been an oversight in the recent addition
> of
> > >>> that
> > >>> > > module. My fault I'm afraid - everything looked right in
the IDE
> > but
> > >>> I
> > >>> > > guess not on the command line build.
> > >>> > >
> > >>> > > Kasper
> > >>> > > Den 11/06/2015 17.58 skrev "Alberto Rodriguez" <
> ardlema@gmail.com
> > >:
> > >>> > >
> > >>> > >> Hi all,
> > >>> > >>
> > >>> > >> I'm getting a build failure. The Apache Hadoop module
is
> failing:
> > >>> > >>
> > >>> > >> [WARNING] Rule 0:
> > >>> org.apache.maven.plugins.enforcer.BannedDependencies
> > >>> > >> failed with message:
> > >>> > >> Found Banned Dependency:
> > org.codehaus.jackson:jackson-xc:jar:1.9.13
> > >>> > >> Found Banned Dependency:
> > >>> org.codehaus.jackson:jackson-jaxrs:jar:1.9.13
> > >>> > >> Use 'mvn dependency:tree' to locate the source of the
banned
> > >>> > dependencies.
> > >>> > >>
> > >>> > >>
> > >>> > >> Is anybody else having this issue??
> > >>> > >>
> > >>> > >
> > >>> >
> > >>>
> > >>
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message