mesos-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From haosdent <haosd...@gmail.com>
Subject Re: Running mesos-slave in the docker that leave many zombie process
Date Mon, 21 Nov 2016 06:33:55 GMT
Pass the `--pid=host` flag when starting the docker container  may resolve
this.
>start the mesos_slave container with "--pid=host" so that it uses the
process namespace of the host.

On Mon, Nov 21, 2016 at 2:30 PM, haosdent <haosdent@gmail.com> wrote:

> No sure if it related to this issue https://github.com/
> mesosphere/docker-containers/issues/9
>
> On Mon, Nov 21, 2016 at 12:27 PM, X Brick <ngdocker@gmail.com> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I meet a problem when running mesos-slave in the docker. Here are some
>> zombie process in this way.
>>
>> ```
>> root     10547 19464  0 Oct25 ?        00:00:00 [docker] <defunct>
>> root     14505 19464  0 Oct25 ?        00:00:00 [docker] <defunct>
>> root     16069 19464  0 Oct25 ?        00:00:00 [docker] <defunct>
>> root     19962 19464  0 Oct25 ?        00:00:00 [docker] <defunct>
>> root     23346 19464  0 Oct25 ?        00:00:00 [docker] <defunct>
>> root     24544 19464  0 Oct25 ?        00:00:00 [docker] <defunct>
>> ```
>>
>> And I find the zombies come from mesos-slave process:
>>
>> ```
>> pstree -p -s 10547
>> systemd(1)───docker-containe(19448)───mesos-slave(19464)───docker(10547)
>> ```
>>
>> The logs has been deleted by the cron job a few weeks ago, but I remember
>> so many `Failed to shutdown socket with fd xx: Transport endpoint is not
>> connected` in the log.
>>
>> I report this to the JIRA: https://issues.apache.org/jira
>> /browse/MESOS-6615
>>
>> Is there anyone saw this issue before ?
>>
>
>
>
> --
> Best Regards,
> Haosdent Huang
>



-- 
Best Regards,
Haosdent Huang

Mime
View raw message