mesos-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From haosdent <haosd...@gmail.com>
Subject Re: Mesos slave help
Date Thu, 06 Aug 2015 10:23:35 GMT
Hi, @Stephen From your slave log, could not see the restart log about
slave. Are you sure you restart slave after reboot?

On Thu, Aug 6, 2015 at 5:54 PM, Stephen Knight <sknight@pivotal.io> wrote:

> Hi Klaus, I have attached all from a master and a slave.
>
> I've replicated the problem over and over again, not sure what to make of
> it. First registration is fine but then if I reboot the service for
> mesos-slave (process restart of full server restart) it never connects
> again.
>
> The VM's are in the same VPC on AWS with an open security group between
> them.
>
> On Thu, Aug 6, 2015 at 12:41 PM, Klaus Ma <klaus@cguru.net> wrote:
>
>> Hi Stephen,
>>
>> Would you share the log of master & slave?
>>
>> Thanks
>> Klaus
>>
>>
>> On 2015年08月06日 16:07, Stephen Knight wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> I was wondering if anyone can help me. I have a test setup, 1
>> master/zookeeper and 2 slaves on Ubuntu 14.04.
>>
>> When I initialize the slaves the first time it all works and they
>> register with the master (I can see it on x.x.x.x:5050) but when I reboot
>> those slaves for any reason, they never re-register. Am I missing something?
>>
>> Thx
>>
>>
>> --
>> ---
>> Stephen Knight
>> Infrastructure Consultant
>>
>> Pivotal Services @ EMC
>> +971 (0)56 538 2071
>>
>> sknight@pivotal.io
>> stephen.knight2@emc.com
>>
>> Pivotal.io
>>
>> Notice of Confidentiality - This email message is for the sole use of the
>> intended recipient and may contain confidential and privileged information.
>> Any unauthorized review, use, disclosure or distribution is prohibited. If
>> you are not the intended recipient, please contact the sender by reply
>> email and destroy all copies of the original message.
>>
>>
>>
>


-- 
Best Regards,
Haosdent Huang

Mime
View raw message