mesos-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From max square <max2subscr...@gmail.com>
Subject Error while trying to launch Docker
Date Tue, 24 Feb 2015 00:31:28 GMT
Hi all,

I am using the cloudformation scripts
<https://github.com/mbabineau/cloudformation-mesos>to create a Mesos
cluster, with Marathon 0.7.5, and Chronos 2.3.2. The setup is working
perfectly,  for regula processes. However now I am trying to deploy a
simple docker image, but it is failing without producing any errors in the
sandbox.

I followed the following tutorial
<https://mesosphere.com/docs/tutorials/launch-docker-container-on-mesosphere/>
to
set the Mesos Executor Timeout to 5mins and I can see the following
processes running on all the slave machines. Where the containerizers are
in the correct order:

root      1615  0.0  0.0    168     4 ?        Ss   Feb20   0:00 runsv mesos
-slave

root      1616  0.0  0.0    184     4 ?        S    Feb20   0:00 svlogd -tt
/var/log/mesos-slave

root      1617  3.1  0.2 874688 17376 ?        Sl   Feb20 133:56
/usr/local/sbin/mesos-slave --log_dir=/var/log/mesos
--containerizers=docker,mesos

root      3290  0.0  0.0   4444   652 ?        Ss   Feb21   0:00 sh -c
/usr/local/libexec/mesos/mesos-executor

root      3304  0.0  0.1 720528 10332 ?        Sl   Feb21   1:01
/usr/local/libexec/mesos mesos-executor

Does anyone have suggestions on how to debug the issue?

Thanks in Advance

Sergio Daniel

Mime
View raw message