mesos-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dick Davies <d...@hellooperator.net>
Subject Re: Cassandra Mesos Framework Issue
Date Sun, 19 Oct 2014 11:35:24 GMT
Issue seems to be with how the tasks are asking for port resources -
I'd guess whichever
tutorial you're using may be using an old/invalid syntax.

What tutorial are you working from?

On 18 October 2014 15:08, David Palaitis <David.Palaitis@twosigma.com> wrote:
> I am having trouble getting Cassandra Mesos to work in a simple test
> environment. The framework connects, but tasks get lost with the following
> error.
>
>
>
> 215872 [Thread-113] INFO mesosphere.cassandra.CassandraScheduler  - Got new
> resource offers ArrayBuffer(abc.def.ghi.com)
>
> 215875 [Thread-113] INFO mesosphere.cassandra.CassandraScheduler  -
> resources offered: List((cpus,32.0), (mem,127877.0), (disk,2167529.0),
> (ports,0.0))
>
> 215875 [Thread-113] INFO mesosphere.cassandra.CassandraScheduler  -
> resources required: List((cpus,1.0), (mem,2048.0), (ports,0.0),
> (disk,1000.0))
>
> 215877 [Thread-113] INFO mesosphere.cassandra.CassandraScheduler  - Accepted
> offer: abc.def.ghi.com
>
> 215889 [Thread-114] INFO mesosphere.cassandra.CassandraScheduler  - Received
> status update for task task1413640484861: TASK_LOST (Task uses invalid
> resources: ports(*):0)
>
>
>
> I tried configuring a port resource in the slave and restarting but still
> get the same error e.g.
>
>
>
> ${INSTALL_DIR}/sbin/mesos-slave \
>
>     --master=zk://abc.def.ghi.com:2181/mesos \
>
>     --resources='mem:245760;ports(*):[31000-32000]'
>
>
>
> Any leads?
>
>
>
>
>
>

Mime
View raw message