mesos-builds mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vinod Kone <vinodk...@apache.org>
Subject Re: Build failed in Jenkins: Mesos-Buildbot » autotools,gcc,--verbose --disable-libtool-wrappers --enable-libevent --enable-ssl,GLOG_v=1 MESOS_VERBOSE=1,centos:7,(ubuntu)&&(!ubuntu-us1)&&(!ubuntu-eu2)&&(!qnode3)&&(!H23) #4518
Date Thu, 30 Nov 2017 16:44:18 GMT
This looks new?

On Thu, Nov 30, 2017 at 8:40 AM, Apache Jenkins Server <
jenkins@builds.apache.org> wrote:

> See <https://builds.apache.org/job/Mesos-Buildbot/BUILDTOOL=
> autotools,COMPILER=gcc,CONFIGURATION=--verbose%20--
> disable-libtool-wrappers%20--enable-libevent%20--enable-
> ssl,ENVIRONMENT=GLOG_v=1%20MESOS_VERBOSE=1,OS=centos%
> 3A7,label_exp=(ubuntu)&&(!ubuntu-us1)&&(!ubuntu-eu2)&&(!
> qnode3)&&(!H23)/4518/display/redirect?page=changes>
>
> Changes:
>
> [jpeach] Fixed spelling in a comment.
>
> ------------------------------------------
> Started by upstream project "Mesos-Buildbot" build number 4518
> originally caused by:
>  Started by an SCM change
> [EnvInject] - Loading node environment variables.
> Building remotely on H21 (ubuntu xenial) in workspace <
> https://builds.apache.org/job/Mesos-Buildbot/BUILDTOOL=
> autotools,COMPILER=gcc,CONFIGURATION=--verbose%20--
> disable-libtool-wrappers%20--enable-libevent%20--enable-
> ssl,ENVIRONMENT=GLOG_v=1%20MESOS_VERBOSE=1,OS=centos%
> 3A7,label_exp=(ubuntu)&&(!ubuntu-us1)&&(!ubuntu-eu2)&&(!
> qnode3)&&(!H23)/ws/>
> Wiping out workspace first.
> Cloning the remote Git repository
> Cloning repository https://git-wip-us.apache.org/repos/asf/mesos.git
>  > git init <https://builds.apache.org/job/Mesos-Buildbot/BUILDTOOL=
> autotools,COMPILER=gcc,CONFIGURATION=--verbose%20--
> disable-libtool-wrappers%20--enable-libevent%20--enable-
> ssl,ENVIRONMENT=GLOG_v=1%20MESOS_VERBOSE=1,OS=centos%
> 3A7,label_exp=(ubuntu)&&(!ubuntu-us1)&&(!ubuntu-eu2)&&(!
> qnode3)&&(!H23)/ws/> # timeout=10
> Fetching upstream changes from https://git-wip-us.apache.org/
> repos/asf/mesos.git
>  > git --version # timeout=10
>  > git fetch --tags --progress https://git-wip-us.apache.org/
> repos/asf/mesos.git +refs/heads/*:refs/remotes/origin/*
>  > git config remote.origin.url https://git-wip-us.apache.org/
> repos/asf/mesos.git # timeout=10
>  > git config --add remote.origin.fetch +refs/heads/*:refs/remotes/origin/*
> # timeout=10
>  > git config remote.origin.url https://git-wip-us.apache.org/
> repos/asf/mesos.git # timeout=10
> Fetching upstream changes from https://git-wip-us.apache.org/
> repos/asf/mesos.git
>  > git fetch --tags --progress https://git-wip-us.apache.org/
> repos/asf/mesos.git +refs/heads/*:refs/remotes/origin/*
> Checking out Revision 5d17e892cf175606167d47a0eaa969d7acc052d2
> (origin/master)
>  > git config core.sparsecheckout # timeout=10
>  > git checkout -f 5d17e892cf175606167d47a0eaa969d7acc052d2
> Commit message: "Fixed spelling in a comment."
>  > git rev-list 5574681ddc7e053fd33c074023ff317394f6449c # timeout=10
> [b157fca3] $ /bin/bash -xe /tmp/jenkins2956233150558757153.sh
> + '[' origin/master = origin/1.0.x ']'
> + ./support/jenkins/buildbot.sh
> Requirement already satisfied: virtualenv in /home/jenkins/.local/lib/
> python2.7/site-packages
>  * Install prebuilt node (9.2.0) ..... done.
>  * Appending data to <https://builds.apache.org/
> job/Mesos-Buildbot/BUILDTOOL=autotools,COMPILER=gcc,
> CONFIGURATION=--verbose%20--disable-libtool-wrappers%20--
> enable-libevent%20--enable-ssl,ENVIRONMENT=GLOG_v=1%
> 20MESOS_VERBOSE=1,OS=centos%3A7,label_exp=(ubuntu)&&(!
> ubuntu-us1)&&(!ubuntu-eu2)&&(!qnode3)&&(!H23)/ws/support/.
> virtualenv/bin/activate>
> 3rdparty/stout/include/stout/os/windows/rmdir.hpp:152:  Lines should be
> <= 80 characters long  [whitespace/line_length] [2]
> Total errors found: 1
> Total errors found: 0
> Total errors found: 0
> Virtualenv not detected... building
> Rebuilding virtualenv...
> Checking 1237 C++ files
> Checking 4 JavaScript files
> Checking 39 Python files
> Build step 'Execute shell' marked build as failure
> Not sending mail to unregistered user yujie.jay@gmail.com
> Not sending mail to unregistered user zhq527725@gmail.com
> Not sending mail to unregistered user gregorywmann@gmail.com
> Not sending mail to unregistered user xujyan@apple.com
> Not sending mail to unregistered user songzihao1990@gmail.com
> Not sending mail to unregistered user benjamin.hindman@gmail.com
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message