maven-wagon-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Florin Ciubotaru <florin.ciubot...@xwiki.com>
Subject Using the scp protocol with pscp
Date Mon, 22 Mar 2010 15:20:37 GMT
Hi,

I am trying to deploy maven artifacts from a Windows machine using pscp. 
The protocol specified in the pom is scp, while pscp is configured in 
settings.xml.
The deployment fails with the following error message:

[INFO] Error retrieving previous build number for artifact
'org.xwiki.platform.applications:xwiki-application-tag:xar': repository
metadata for: 'snapshot org.x
wiki.platform.applications:xwiki-application-tag:1.12-SNAPSHOT' could not be
retrieved from repository: maven.xwiki.org due to an error: While
configuring wagon
  for 'maven.xwiki.org': Unable to apply wagon configuration.
Cannot find setter nor field in
org.apache.maven.wagon.providers.ssh.jsch.ScpWagon for 'scpExecutable'


Wagon version is 1.0-alpha-5.
Switching the pom to scpexe doesn't hit this issue. Is there a way to do the deployment using
scp and putty tools?
Do you recommended a protocol for Windows builds?
I would appreciate if you point me to some web reference that explains the difference between
the two protocols and how Wagon works with them.

Thanks,
Florin Ciubotaru





---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: wagon-users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: wagon-users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message