maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stephen Connolly <stephen.alan.conno...@gmail.com>
Subject Re: "mvn clean verify deploy" causes jar plugin to execute twice
Date Fri, 05 Aug 2016 17:10:41 GMT
The issue is that the artifact is being attached to the build and then
attached again, and some versions of maven complain if you try to attach
multiple artifacts at the same coords

On 5 August 2016 at 17:48, Anders Hammar <anders@hammar.net> wrote:

> Executing
> mvn verify deploy
> will execute the build lifecycle twice. No need to do that. Just execute
> mvn deploy
> as the deploy phase comes after the verify phase.
> Clean phase is of different lifecycle though. So in your case:
> mvn clean deploy
>
> However, there might be a bug nevertheless as your execution shouldn't
> typically generate an exception.
>
> /Anders (mobile)
>
> On Aug 5, 2016 18:19, <org.apache.maven.user@io7m.com> wrote:
>
> Hello.
>
> I've run into a bizarre problem when trying to deploy a project.
>
> If I run "mvn clean verify", the project builds without issue. If I run
> "mvn clean verify deploy", the project fails to build (on the very last
> module, naturally).
>
> The error is:
>
> [ERROR] Failed to execute goal
> org.apache.maven.plugins:maven-jar-plugin:3.0.0:jar
> (default-jar) on project io7m-jsx-tests: You have to use a classifier to
> attach supplemental artifacts to the project instead of replacing them. ->
> [Help 1]
>
> I am not attaching supplemental artifacts in that module, and am also not
> replacing any.
>
> The project in question is here:
>
>   https://github.com/io7m/jsx/tree/develop
>
> The failure occurs when deploying the io7m-jsx-tests module:
>
>   http://ataxia.io7m.com/2016/08/05/build.txt
>
> Note that there are no sources in src/main as this is a module containing
> the unit tests for all other modules. However, this has not been a problem
> to date and have used this arrangement without issue in some 40 or so
> projects. Today, it suddenly appears to be a problem.
>
> Is this a bug? Is there anything I can do to fix it?
>
> M
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message