maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bolli Tatabbai <tatabo...@gmail.com>
Subject SCM:add command, Adding a directory is not working
Date Fri, 15 Jul 2016 18:45:25 GMT
Hi,

We are using Maven SCM Plugin to commit files during Maven build. Using the
scm:add goal as below. Which is picking up the required file but fails with
an error "svn: E155010: The node .. not found" on the target directory.

Maven Goal:

   <executions>
          <execution>
            <id>perform-checkin</id>
                <phase>generate-sources</phase>
            <goals>
                <goal>add</goal>
                <goal>checkin</goal>
            </goals>
            <configuration>
                <workingDirectory>target/checkout/</workingDirectory>
                <baseDir>target/checkout/test</baseDir>
               * <includes>**/*.*</includes>*
                <message>test</message>
            </configuration>
         </execution>
        </executions>

Error:

INFO] Working directory: C:\ABC\Test1\target\checkout
[ERROR] Provider message:
[ERROR] The svn command failed.
[ERROR] Command output:
[ERROR] svn: E150000: Can't find parent directory's node while trying to
add 'C:\ABC\Test1\target\checkout\test\DirTest\test.txt'
svn: E155010: The node 'C:\ABC\Test1\target\checkout\test\DirTest' was not
found.

This is the SVN command from the debug logs
[INFO] Executing: cmd.exe /X /C "svn add --non-recursive --targets
C:\Users\XXXXX\AppData\Local\Temp\maven-scm-847868346727375890-targets"

Version Details:

TortoiseSVN 1.8.10, Build 26129 - 64 Bit , 2014/12/17 19:35:51
Subversion 1.8.11, -release

Could not find much help on the community archive, Please help on this.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message