maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dan Tran <dant...@gmail.com>
Subject Re: Hickup in multi thread build
Date Wed, 20 Apr 2016 07:40:57 GMT
Hi Fabian

I will give your extension a try

Thanks

-Dan

On Wed, Apr 20, 2016 at 12:26 AM, Fabian van der Veen <
F.van.der.Veen@topdesk.com> wrote:

> Hey,
>
> The way you describe it; this sounds like a problem I also encountered in
> our (similar sized) project here.
> I reported this here: https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-5960,
> which has been linked as related to
> https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-5750.
>
> Troubleshooting boiled down to running maven in debug mode; which might be
> something you don't want to do.
> In any case, I found that plugins running aggregate goals (e.g.
> javadoc:aggregate) will resolve (compile) dependencies for _all_ projects
> in the reactor. Running such a plugin in anything else than your root pom
> might cause the random failures you have. (And having the plugin in your
> root pom might also effectively include its configuration and execution in
> child poms; which is "debuggable" using help:effective-pom.)
>
> Hopefully this helps you.
>
> - Fabian
>
> On di, 2016-04-19 at 12:08 -0700, Dan Tran wrote:
>
> Hi
>
> My 150+ modules with multi-thread build randomly error out with something
> like this
>
>   java.lang.NoClassDefFoundError: org/slf4j/LoggerFactory
>
>
> Have you encountered similar issue?  how do you troubleshoot?
>
>
> I am using maven 3.3.9 and latest compiler plugin
>
>
> Thanks
>
>
> -Dan
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message