maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dan Tran <dant...@gmail.com>
Subject Re: M2E and Eclipse Luna ?
Date Fri, 27 Jun 2014 16:42:12 GMT
My apology,  should have been clearer

I installed Eclipse Luna and
https://repository.sonatype.org/content/repositories/forge-sites/m2e-extras/0.15.0/N/0.15.0.201206251206

the message at the pom is "Plugin execution not covered by lifecycle
configuration: org.apache.maven.plugins:maven-plugin-plugin:3.2:descriptor
(execution: default-descriptor, phase: process-classes)"

Thanks

-D




On Fri, Jun 27, 2014 at 4:21 AM, Jason van Zyl <jason@takari.io> wrote:

> What exactly are you seeing? I have several plugins using the
> "maven-plugin" packaging and they appear fine.
>
> On Jun 26, 2014, at 11:15 PM, Dan Tran <dantran@gmail.com> wrote:
>
> > I just try the latest eclipse and try to build exec-mojo-plugin at MOJO,
> > looks like m2e does not recognize maven-plugin-plugin
> >
> > Any one else seeing this?
> >
> > Thanks
> >
> > -D
>
> Thanks,
>
> Jason
>
> ----------------------------------------------------------
> Jason van Zyl
> Founder,  Apache Maven
> http://twitter.com/jvanzyl
> http://twitter.com/takari_io
> ---------------------------------------------------------
>
> Selfish deeds are the shortest path to self destruction.
>
>  -- The Seven Samuari, Akira Kurosawa
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message