maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sankaran, Nambi" <nsanka...@ebay.com>
Subject maven deploy plugin fails with artifact-not-found
Date Fri, 13 Dec 2013 17:00:00 GMT
I’m trying to deploy a snapshot version of the artifact for the first time.
Maven deploy fails with error “could not find artifact in the remote repository”
Obviously the artifact was never deployed in the remote repository, so it is not available
in the remote repository.

Tried with various versions of “deploy” plugin, the issue happens in all of them.

How to deploy a snapshot version on an empty repository?


$mvn  org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin:2.8.1:deploy
[INFO] Scanning for projects...
[WARNING]
[WARNING] Some problems were encountered while building the effective model for com.ebay.platform:platform-root:pom:2.0.0.RC3-SNAPSHOT
[WARNING] 'dependencyManagement.dependencies.dependency.(groupId:artifactId:type:classifier)'
must be unique: javax.servlet:jstl:jar -> version 1.2 vs 1.2_1 @ line 515, column 16
[WARNING] 'dependencyManagement.dependencies.dependency.(groupId:artifactId:type:classifier)'
must be unique: com.sun.xml.bind:jaxb-impl:jar -> duplicate declaration of version 2.2.3.20110115
@ line 536, column 16
[WARNING]
[WARNING] It is highly recommended to fix these problems because they threaten the stability
of your build.
[WARNING]
[WARNING] For this reason, future Maven versions might no longer support building such malformed
projects.
[WARNING]
[INFO]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building platform root pom 2.0.0.RC3-SNAPSHOT
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO]
[INFO] --- maven-deploy-plugin:2.8.1:deploy (default-cli) @ platform-root ---
Downloading: http://repocorp.com/content/repositories/snapshots/com/ebay/platform/platform-root/2.0.0.RC3-SNAPSHOT/maven-metadata.xml
Uploading: http://repocorp.com/content/repositories/snapshots/com/ebay/platform/platform-root/2.0.0.RC3-SNAPSHOT/platform-root-2.0.0.RC3-20131213.165021-1.pom
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] BUILD FAILURE
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 2.576s
[INFO] Finished at: Fri Dec 13 08:50:21 PST 2013
[INFO] Final Memory: 9M/156M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] Failed to execute goal org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin:2.8.1:deploy (default-cli)
on project platform-root: Failed to deploy artifacts: Could not find artifact com.platform:platform-root:pom:2.0.0.RC3-20131213.165021-1
in snapshots (http://repocorp.com/content/repositories/snapshots/) -> [Help 1]
[ERROR]
[ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e switch.
[ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
[ERROR]
[ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following
articles:
[ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/MojoExecutionException


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message