maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff MAURY" <jeffma...@gmail.com>
Subject Re: deplot at end not working
Date Fri, 08 Nov 2013 18:15:41 GMT
—
Sent from Mailbox for iPhone

On Fri, Nov 8, 2013 at 6:22 PM, null <Alejandro.Endo@miranda.com> wrote:

> I'm using m-d-p 2.8.1 using the new deploy at end config. I also use 
> install at end in the m-i-p. However, what I see is that sometimes the 
> artifacts are not installed nor deployed at all.
> I see the normal execution of the plugins with the ** will be deployed at 
> end in both cases. But comparing the cases when it does work and when it 
> doesn't, when it does I see a final invocation to m-d-p where the deploy 
> happens. This last invocation sometimes doesn't happen. I have -X logs for 
> both cases but the case where it doesn't work, the build is like 
> 200modules so the log is 150MB
> I'm using differential builds in jenkins (mvn -amd -pl ) in the one that 
> worked, and it built and deployed like 10artifacts that changed. But when 
> I run it without -amd -pl, i.e. a full build, it never deploys nor 
> installs at end
> This is the last part of when it doesn't work (some obfuscations done)
> [DEBUG]   (f) retryFailedDeploymentCount = 1
> [DEBUG]   (f) skip = false
> [DEBUG]   (f) updateReleaseInfo = false
> [DEBUG]   (f) project = MavenProject: com.tools:blah:1.0.0-SNAPSHOT @ 
> /var/lib/jenkins/workspace/blah/tools/upgrade/pom.xml
> [DEBUG] -- end configuration --
> [INFO] Deploying com.tools:blah:1.0.0-SNAPSHOT at end
> projectSucceeded com.tools:blah:1.0.0-SNAPSHOT
> sessionEnded
> [INFO] 
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Reactor Summary:
> [INFO]
> ....
> when it does work i see at the end the deploy plugin running
> Uploaded: http://someUrl/maven-metadata.xml (415 B at 1.0 KB/sec)
> mojoSucceeded 
> org.apache.maven.plugins:maven-deploy-plugin:2.8.1(default-deploy)
> projectSucceeded com.tools.other:foo.1.0.0-SNAPSHOT
> sessionEnded
> [INFO] 
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Reactor Summary:
> ...
> Is this a known issue or am I doing something wrong?
> Let me know if someone needs more details
> Thank you, 
> Alejandro Endo | Software Designer/Concepteur de logiciels
> DISCLAIMER:
> Privileged and/or Confidential information may be contained in this
> message. If you are not the addressee of this message, you may not
> copy, use or deliver this message to anyone. In such event, you
> should destroy the message and kindly notify the sender by reply
> e-mail. It is understood that opinions or conclusions that do not
> relate to the official business of the company are neither given
> nor endorsed by the company.
> Thank You.
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message