maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Baptiste Mathus <bmat...@gmail.com>
Subject Re: Maven Assembly plugin is not working when install
Date Mon, 02 Sep 2013 06:47:03 GMT
What is actually "wrong"? Could you provide some details?
Le 2 sept. 2013 06:50, "禹航" <unbounder.train@gmail.com> a écrit :

> hi there,
>    i try to user maven-assembly plugin to generate a tar.gz.my pom is like
> this:
> *        <pluginManagement>
>             <plugins>
>                 <plugin>
>                     <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
>                     <artifactId>maven-assembly-plugin</artifactId>
>                     <configuration>
>                         <finalName>tauras-master</finalName>
>                         <descriptors>
>
> <decriptor>src/main/assembly/assembly-offline.xml</decriptor>
>                         </descriptors>
>                     </configuration>
>                     <executions>
>                         <execution>
>                             <id>make-assembly</id>
>                             <phase>package</phase>
>                             <goals>
>                                 <goal>single</goal>
>                             </goals>
>                         </execution>
>                     </executions>
>                 </plugin>
>             </plugins>
>         </pluginManagement>*
>
> when i use assembly:single, it works well.
> but when i use install or package, the result is wrong
> the output of the console:
>
> [INFO]
> [INFO] --- maven-clean-plugin:2.4.1:clean (default-clean) @ tauras-master
> ---
> [INFO] Deleting E:\svn\taurus\tauras-master\target
> [INFO]
> [INFO] --- maven-resources-plugin:2.5:resources (default-resources) @
> tauras-master ---
> [debug] execute contextualize
> [INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
> [INFO] Copying 1 resource
> [INFO] Copying 1 resource
> [INFO]
> [INFO] --- maven-compiler-plugin:2.5.1:compile (default-compile) @
> tauras-master ---
> [INFO] Compiling 5 source files to
> E:\svn\taurus\tauras-master\target\classes
> [INFO]
> [INFO] --- maven-resources-plugin:2.5:testResources (default-testResources)
> @ tauras-master ---
> [debug] execute contextualize
> [INFO] Using 'UTF-8' encoding to copy filtered resources.
> [INFO] skip non existing resourceDirectory
> E:\svn\taurus\tauras-master\src\test\resources
> [INFO]
> [INFO] --- maven-compiler-plugin:2.5.1:testCompile (default-testCompile) @
> tauras-master ---
> [INFO] Not compiling test sources
> [INFO]
> [INFO] --- maven-surefire-plugin:2.7.2:test (default-test) @ tauras-master
> ---
> [INFO] Tests are skipped.
> [INFO]
> [INFO] --- maven-jar-plugin:2.4:jar (default-jar) @ tauras-master ---
> [INFO] Building jar: E:\svn\taurus\tauras-master\target\tauras-master.jar
> *missing
> [INFO] --- maven-assembly-plugin:2.2-beta-5:single (make-assembly) @
> **tauras-master ---
> [INFO] Reading assembly descriptor: src/main/assembly/assembly-offline.xml
> missing*
> [INFO]
> [INFO] --- maven-install-plugin:2.3.1:install (default-install) @
> tauras-master ---
>
> Any comments for this?
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message