maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lukas Theussl <ltheu...@apache.org>
Subject Re: Problem with multi-module site
Date Fri, 21 Jun 2013 08:53:32 GMT

Hi Russel,

I checked your project at 
http://russgold.github.io/russgold/maven-video/sample10.zip

Your site directory is in the project's root directory, it should be in 
src/site/

HTH,
Lukas


Russell Gold wrote:
> Hi Lukas,
>
> My problem is that the custom menus don't even show up in the parent, nor do the breadcrumbs.
 The docs suggest that the site descriptors are not attached automatically in maven 3, but
they certainly were in my single-module trial, and they seem to be in Ryan's example, as well.
I suspect the docs are a bit out of date.
>
> Thanks,
> Russ
>
> On Jun 20, 2013, at 8:53 AM, Lukas Theussl <ltheussl@apache.org> wrote:
>
>>
>> Custom menus are not inherited by default, I guess you have read the docs: http://maven.apache.org/plugins/maven-site-plugin/examples/multimodule.html
>>
>> The breadcrumbs should be inherited as long as the parent defines some:
>> http://maven.apache.org/plugins/maven-site-plugin/examples/sitedescriptor.html#Breadcrumbs
>>
>> HTH,
>> -Lukas
>>
>>
>>
>> Russell Gold wrote:
>>> Thanks for the suggestion; all of the sub-modules are indeed in properly named
directories, as far as I can tell. The top-level project wasn't, but fixing that didn't do
anything.
>>>
>>> Thanks,
>>> Russ
>>>
>>> On Jun 20, 2013, at 1:17 AM, Mirko Friedenhagen <mfriedenhagen@gmail.com>
wrote:
>>>
>>>> If I remember correctly, one problem is, when the name/directory of the
>>>> module does not equal the artifactId of the module.
>>>>
>>>> Regards Mirko
>>>> --
>>>> Sent from my mobile
>>>> On Jun 20, 2013 1:04 AM, "Russell Gold" <russ@gold-family.us> wrote:
>>>>
>>>>> I am using the site-maven-plugin (version 3.3) and cannot seem to get
it
>>>>> to work. Using the exact same site.xml and additional files (faq, apt
and
>>>>> xhtml types) that worked fine in a single project site, I am not getting
>>>>> breadcrumbs or custom menu items. I do get the submodules with their
own
>>>>> sites, each of which is inheriting the reports from the parent, but that's
>>>>> it.
>>>>>
>>>>> My (58K) project is at
>>>>> http://russgold.github.io/russgold/maven-video/sample10.zip
>>>>>
>>>>> Thanks
>>>>> Russ
>>>>> -----------------
>>>>> Come read my webnovel, Take a Lemon <http://www.takealemon.com>,
>>>>> and listen to the Misfile radio play <
>>>>> http://www.gold-family.us/audio/misfile.html>!
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>
>>> -----------------
>>> Come read my webnovel, Take a Lemon <http://www.takealemon.com>,
>>> and listen to the Misfile radio play <http://www.gold-family.us/audio/misfile.html>!
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
>> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
>>
>
> -----------------
> Come read my webnovel, Take a Lemon <http://www.takealemon.com>,
> and listen to the Misfile radio play <http://www.gold-family.us/audio/misfile.html>!
>
>
>
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message