maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Anders Hammar <and...@hammar.net>
Subject Re: Getting profile settings values in a Java class
Date Thu, 06 Dec 2012 08:35:05 GMT
This is probably difficult to solve without access to the actual
problematic project.

/Anders


On Thu, Dec 6, 2012 at 9:25 AM, Javix <serguei.cambour@atos.net> wrote:

> I knew those option to desactivate a profile. The problem that I can't
> figure
> out how to solve is WHY the same Maven configuration works in one project
> and not at all in another? By the way, if comment out the line
>
> <activation>
>   <activeByDefault>true</activeByDefault>
> </activation>
>
> and run
>
> mvn test -P [profile_to_use]
>
> it works fine too. But in another project, no matter the way I use to run
> Maven tests (commenting out the profile activation lines, running with
> negation option (![profile_not_to_use], [profile_to_use], it does not work
> and fails. So I have to set it up explicitly every time in the POM file.
> Here is my configuration:
>
> Apache Maven 3.0.4 (r1232337; 2012-01-17 09:44:56+0100)
> Maven home: C:\Apache\apache-maven-3.0.4
> Java version: 1.6.0_21, vendor: Sun Microsystems Inc.
> Java home: C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_21\jre
> Default locale: fr_FR, platform encoding: Cp1252
> OS name: "windows xp", version: "5.1", arch: "x86", family: "windows"
>
> Regards
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://maven.40175.n5.nabble.com/Getting-profile-settings-values-in-a-Java-class-tp5722740p5735884.html
> Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message