maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mikhail Kalkov <mikhail.kal...@purplescout.se>
Subject Re: problem while conversion in build
Date Wed, 05 Dec 2012 11:31:46 GMT
Wow, xdoclet-1.2.3 is the latest version, which was published in 2005, and there have been
whole 14 messages on the developer mailing list and 26 messages on the user mailing list during
the last 3 years. I am afraid this project is dead. 

You can download the source code yourself from http://sourceforge.net/projects/xdoclet/files/xdoclet/1.2.3/
and try to understand what's happening, but it didn't look very straightforward at the first
sight. Otherwise, you can also try to enable DEBUG-level logging (xdoclet uses commons logging
configured via log4j-1.2.8) by passing it a path to configuration file via Java system properties
(e.g., "-Dlog4j.configuration=foobar.txt") and using config from here: http://logging.apache.org/log4j/1.2/manual.html



Kind regards, 
Mikhail Kalkov 

----- Original Message -----

From: "Praveen Jain" <praveen.x.jain@oracle.com> 
To: "Maven Users List" <users@maven.apache.org> 
Sent: Tuesday, December 4, 2012 10:35:46 AM 
Subject: RE: problem while conversion in build 



Sorry it is just typo in the mail. 
But in real it is right as per syntax, there is no extra space or any character. 



Thanks 
Warm Regards, 
Praveen Jain 




From: Mikhail Kalkov [mailto:mikhail.kalkov@purplescout.se] 
Sent: Tuesday, December 04, 2012 3:01 PM 
To: Maven Users List 
Subject: Re: problem while conversion in build 


By the way, I've just noticed that you use 
<? xmlversion=”1.1” encoding=”ISO-8859-1”> 
whereas it should be 
<?xmlversion="1.1" encoding="ISO-8859-1"?> 

I've removed whitespace before xmlversion, changed quotes to ASCII, and most importantly added
a missing question mark in the end. 

/Mikhail 

----- Original Message -----


From: "Praveen Jain" <praveen.x.jain@oracle.com> 
To: "Maven Users List" <users@maven.apache.org> 
Sent: Tuesday, December 4, 2012 6:01:34 AM 
Subject: RE: problem while conversion in build 
I am using Xdoclet 1.2.3 and org.apache.maven.plugin is 1.6. 
There is no encoding tag in validator-global.xml 
If I add 
<? xmlversion=”1.1” encoding=”ISO-8859-1”> 
Then it simply added to validation.xml with all other tag and 
This line is added 2 time in Validation.xml and it fails while xml validation. but conversion
done properly. So I cannot add explicit encoding in validator-global.xml. 
If encoding is UTF-8 then german character converted to garbage value. 

How can we define which encoding should use while merging ? by default it is UTF-8 which is
not working. 



Thanks 
Warm Regards, 
Praveen Jain 




From: Mikhail Kalkov [mailto:mikhail.kalkov@purplescout.se] 
Sent: Monday, December 03, 2012 11:05 PM 
To: Maven Users List 
Subject: Re: problem while conversion in build 


I've never used XDoclet but it sounds like xmlencoding attribute of < strutsvalidationxml/
> tag only sets the output encoding, and there is no simple way to set the input incoding.
It is also noteworthy that the default output encoding is UTF-8. Can you try to convert your
validator-global.xml from iso-8859-1 to utf-8? Which version of xdoclet and xdoclet-maven-plugin
do you use by the way? 


/Mikhail 




From: "Praveen Jain" <praveen.x.jain@oracle.com> 
To: "Maven Users List" <users@maven.apache.org> 
Sent: Monday, December 3, 2012 11:57:39 AM 
Subject: RE: problem while conversion in build 
When we include xdoclet in the project there is no need to write validation.xml (for struts
validation). 
All rules are defined in validator-global.xml and when user build using maven validation.xml
is generated runtime and validator-global.xml is merged in validation.xml 
All properties are defined in <strutsvalidationxml/> 
http://xdoclet.sourceforge.net/xdoclet/ant/xdoclet/modules/apache/struts/StrutsValidationXmlSubTask.html


if I write some german character in the validator-global.xml , and when build all german character
are converted to some garbage value in validation.xml. 

hope this is will clear the problem. 



Thanks 
Warm Regards, 
Praveen Jain 

Oracle
Praveen Jain | 020-66563094 
Prime Sourcing, Oracle Financial Services, Oracle Park, 
Pune, India 




From: Mikhail Kalkov [mailto:mikhail.kalkov@purplescout.se] 
Sent: Monday, December 03, 2012 3:47 PM 
To: Maven Users List 
Subject: Re: problem while conversion in build 


Hi, 

I don't understand your problem and doubt many people do. What is validation.xml and how does
it relate to validation-global.xml? Why is form-validation tag relevant? I am afraid your
question is as cryptic as Napoleon's kremlin letter (http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-20572136).
If you succinctly describe how your problem can be reproduced by any mailing list subscriber,
there is a better chance you get a helpful reply. 


Kind regards, 
Mikhail Kalkov 




From: "Praveen Jain" <praveen.x.jain@oracle.com> 
To: "Maven Users List" <users@maven.apache.org> 
Sent: Monday, December 3, 2012 5:46:40 AM 
Subject: RE: problem while conversion in build 
Can u please someone tell , how can I add german characters in validation.global.xml? 
So that it can be converted exactly in validation.xml m while building. 



Thanks 
Warm Regards, 
Praveen Jain 

Oracle
Praveen Jain | 020-66563094 
Prime Sourcing, Oracle Financial Services, Oracle Park, 
Pune, India 




From: Praveen Jain 
Sent: Thursday, November 29, 2012 4:25 PM 
To: Maven Users List 
Subject: RE: problem while conversion in build 

Yes I am using ISO-8859-1 


Thanks 
Warm Regards, 
Praveen Jain 

Oracle
Praveen Jain | 020-66563094 
Prime Sourcing, Oracle Financial Services, Oracle Park, 
Pune, India 



From: Martin Eisengardt [mailto:martin.eisengardt@gmail.com] 
Sent: Thursday, November 29, 2012 4:17 PM 
To: Maven Users List 
Subject: Re: problem while conversion in build 


Do you set any encoding in your pom.xml? 

for example see http://maven.apache.org/plugins/maven-resources-plugin/examples/encoding.html






On Thu, Nov 29, 2012 at 11:44 AM, Praveen Jain < praveen.x.jain@oracle.com > wrote:




Hi 
I am building my project using maven, 
I have some german character in my validation-global.xml 
When I build it they got converted to some garbage value in validation.xml. 

If I add <? Xml version=1.0 encoding =”iso-8859-1”> in validation-global.xml , then
after build german character placed as it is in validation.xml. 
But in validation.xml after <form-validation> I have again <? Xml version=1.0 encoding
=”iso-8859-1”> which violets the XML structure and it doesnot work. 

Please assist 


Thanks 
Warm Regards, 
Praveen Jain 

Oracle
Praveen Jain | 020-66563094 
Prime Sourcing, Oracle Financial Services, Oracle Park, 
Pune, India 




--------------------------------------------------------------------- 
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org 



--------------------------------------------------------------------- 
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org 



--------------------------------------------------------------------- 
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org 



--------------------------------------------------------------------- 
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org 


--------------------------------------------------------------------- 
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org 
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org 

Mime
View raw message