maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From pranay agarwal <streetfi...@gmail.com>
Subject maven-ant-run plugin fails due to missing class
Date Tue, 05 Jun 2012 02:16:23 GMT
Hi,
earlier i was using the maven repository for downloading all artifacts and
thus my project built successfully. However when i deleted my local repo
and made my artifactory as a mirror of the maven site ..i get this error on
building with maven 3.0.4:

NFO] ------------------------------------------------------------------------

RROR] Failed to execute goal
org.apache.maven.plugins:maven-antrun-plugin:1.5:run (default) on
project leida-runtime: Execution default of

oal org.apache.maven.plugins:maven-antrun-plugin:1.5:run failed:
Unable to load the mojo 'run' in the plugin
'org.apache.maven.plugins:mav
-antrun-plugin:1.5'. A required class is missing:
org/apache/tools/ant/BuildException

RROR] -----------------------------------------------------

RROR] realm =    plugin>org.apache.maven.plugins:maven-antrun-plugin:1.5

RROR] strategy = org.codehaus.plexus.classworlds.strategy.SelfFirstStrategy

RROR] urls[0] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/user/.m2/repository/org/apache/maven/plugins/maven-antrun-plugin/1.5/maven-antrun-

ugin-1.5.jar

RROR] urls[1] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/user/.m2/repository/org/codehaus/plexus/plexus-interpolation/1.1/plexus-interpolat

n-1.1.jar

RROR] urls[2] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/user/.m2/repository/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar

RROR] urls[3] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/user/.m2/repository/org/codehaus/plexus/plexus-utils/2.0.5/plexus-utils-2.0.5.jar

RROR] urls[4] =
file:/C:/Documents%20and%20Settings/user/.m2/repository/org/apache/ant/ant-nodeps/1.8.1/ant-nodeps-1.8.1.jar

RROR] Number of foreign imports: 1

RROR] import: Entry[import  from realm ClassRealm[maven.api, parent: null]]



I've cheked the jar for maven-antrun-plugin and it has the Ant-run
class .Also in another jar org.apache.ant1.8.1 jar this class
*org/apache/tools/ant/BuildException* is also present still i get this
error..I'm not able to get how to resolve this..Thanks.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message