maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jeff MAURY <jeffma...@jeffmaury.com>
Subject Re: help needed: problems with eclipse, m2e and wst
Date Sat, 05 May 2012 16:13:30 GMT
You should also have a look at sonatype webby, it is based on cargo and it
works almost instantenously on Maven war projects

Jeff

Le samedi 5 mai 2012, Kalle Korhonen a écrit :

> I've always found WTP's generic container support to be too slow and
> too limiting for me. Sysdeo's Tomcat launcher allows for more explicit
> control of the classpath, google or see
> http://tynamo.org/Developing+with+Tomcat+and+Eclipse for more info.
> run-jetty-run plugin is another good and simple choice.
>
> Kalle
>
>
> On Wed, Apr 25, 2012 at 1:43 PM, Jörg Hohwiller <joerg@j-hohwiller.de<javascript:;>>
> wrote:
> > Hi there,
> >
> > I have problems running/debugging a WAR module out of a maven based
> multi-module
> > project in Eclipse using WST and Tomcat.
> >
> > The problem is that the classpath is wrong.
> > When I build the WAR and manually deploy to a local tomcat webapps
> directory all
> > works fine. However in Eclipse I get these ClassNotFoundExceptions.
> >
> > When I expand the JEE sub-modules of the WAR module in servers view,
> > I can see that there are modules missing. If I select the WAR module
> > in Projects view and check
> > Properties > Java Build Path > Libraries > Maven Dependencies
> > everything is there...
> >
> > Maven > Update Project... does not help either. Nor removing the WAR
> module from
> > Tomcat and adding once again. Nor cleaning Tomcat.
> >
> > This lead me to the config file
> .settings/org.eclipse.wst.common.component
> > When I manually patched this file by adding the missing modules and
> refreshed
> > the project the problem goes away.
> >
> > Searching the web I found this one:
> > https://issues.sonatype.org/browse/MECLIPSEWTP-146
> >
> > However this is fixed already in 0.14.0 and I am running
> > m2e 1.1.0.20120130-216 with m2e wtp in 0.14.0.20110928-2045
> >
> > Anyhow the entries with the JAR including Version still can be found
> > in my org.eclipse.wst.common.component
> >
> > Mybe the fix did not make it into 0.14.0 ?
> >
> > Any ideas but going back to "mvn eclipse:eclipse" ?
> > I always avoided m2e before and now just started loving it until I ran
> into
> > these problems...
> >
> > Regards
> >  Jörg
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org<javascript:;>
> > For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org<javascript:;>
> >
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org <javascript:;>
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org<javascript:;>
>
>

-- 
Jeff MAURY


"Legacy code" often differs from its suggested alternative by actually
working and scaling.
 - Bjarne Stroustrup

http://www.jeffmaury.com
http://riadiscuss.jeffmaury.com
http://www.twitter.com/jeffmaury

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message