maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jerem <jeremie.bousq...@gmail.com>
Subject Deploying snapshots of same artifactId but different types
Date Thu, 26 Jan 2012 14:08:57 GMT
Hi,

Using Maven 2.2.1, I deployed (with deploy:deploy-file through command-line)
several artifacts with same version (SNAPSHOT), same artifactId and groupId,
but different types.

Here is the list I get in my nexus storage:
myArtifact-1.0-20120106.101541-1.ear
myArtifact-1.0-20120106.101541-1.ear.md5
myArtifact-1.0-20120106.101541-1.ear.sha1
myArtifact-1.0-20120106.101541-1.pom
myArtifact-1.0-20120106.101541-1.pom.md5
myArtifact-1.0-20120106.101541-1.pom.sha1
myArtifact-1.0-20120106.101603-2.jar
myArtifact-1.0-20120106.101603-2.jar.md5
myArtifact-1.0-20120106.101603-2.jar.sha1
myArtifact-1.0-20120106.101603-2.pom
myArtifact-1.0-20120106.101603-2.pom.md5
myArtifact-1.0-20120106.101603-2.pom.sha1
myArtifact-1.0-20120106.101622-3.pom
myArtifact-1.0-20120106.101622-3.pom.md5
myArtifact-1.0-20120106.101622-3.pom.sha1
myArtifact-1.0-20120106.101622-3.war
myArtifact-1.0-20120106.101622-3.war.md5
myArtifact-1.0-20120106.101622-3.war.sha1
maven-metadata.xml
maven-metadata.xml.md5
maven-metadata.xml.sha1

The problem now is that if I add the following dependency to a module pom :

<dependency>
  <groupId>myGroup</groupId>
  <artifactId>myArtifact</artifactId>
  <version>1.0-SNAPSHOT</version>
  <type>ear</type>
</dependency>	

... build fails with following error :

[INFO] snapshot myGroup:myArtifact:1.0-SNAPSHOT: checking for updates from
MYREPO
Downloading:
http://host/nexus/content/repositories/MYREPO//myGroup/myArtifact/1.0-SNAPSHOT/myArtifact-1.0-20120106.101622-3.pom
471b downloaded  (myArtifact-1.0-20120106.101622-3.pom)
Downloading:
http://host/nexus/content/repositories/MYREPO//myGroup/myArtifact/1.0-SNAPSHOT/myArtifact-1.0-20120106.101622-3.ear
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO]
------------------------------------------------------------------------
[INFO] Failed to resolve artifact.

What happens is that maven, for this artifact, gets "timestamp-3" as last
snapshot version (for the pom), and then tries to retrieve the ear with this
same version with "timestamp-3", and in our case, it does not exist.

If I only leave the "timestamp-1" pom, and rename the war so it has same
version (timestamp-1), then it works and maven is able to download
1.0-SNAPSHOT of both ear or war.

I tried "generatePom=false" for second deploy command but result was the
same - except that only 1 pom was generated of course.
I should I have deployed the war and ear in first place to avoid this issue
? 

Thanks,
Jeremie


--
View this message in context: http://maven.40175.n5.nabble.com/Deploying-snapshots-of-same-artifactId-but-different-types-tp5432928p5432928.html
Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message