maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stephen Connolly <stephen.alan.conno...@gmail.com>
Subject Re: maven-dependency-plugin fails when using maven's multi-thread feature
Date Mon, 21 Nov 2011 09:29:22 GMT
the copy goal works best for dependencies outside the reactor. if your
copying dependencies from within the reactor you should use the
copy-dependencies goal instead (side effect is you will have to add the
artifacts as dependencies thus giving maven the required build ordering
info)

- Stephen

---
Sent from my Android phone, so random spelling mistakes, random nonsense
words and other nonsense are a direct result of using swype to type on the
screen
On 21 Nov 2011 08:54, "tarand" <thomas.arand@nsn.com> wrote:

> I'm experieting with maven-3's multi-threading feature, as it looks
> promising. Unfortunately I have basic problems with the dependency-plugin
> (version 2.3): We are using the copy-goal, the configuration style with
> <artifactItems>. Whenever one of these artifacts have to be built within
> the
> same reactor, it happens that the dependent artifact has not been built
> before, and we encounter an "artifact-not-found" error.
>
> Is that a know issue with the threading feature, or do we make a mistake?
>
> --
> View this message in context:
> http://maven.40175.n5.nabble.com/maven-dependency-plugin-fails-when-using-maven-s-multi-thread-feature-tp5009857p5009857.html
> Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message