maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From laredotornado-3 <laredotorn...@gmail.com>
Subject Re: Getting 401 error when trying to use Maven Tomcat plugin
Date Thu, 13 Oct 2011 16:30:35 GMT
Below is the complete settings.xml file.  I'm on Windows, and this file is
located in c:/apache-maven-3.0.3/conf/settings.xml .  Should it be located
somewhere else? - Dave


========================Begin settings.xml ==============================
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>




<settings xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0" 
          xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" 
          xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0
http://maven.apache.org/xsd/settings-1.0.0.xsd">
  

  

  

  
  <pluginGroups>
    
  </pluginGroups>

  
  <proxies>
    
  </proxies>

  
  <servers>
  
	<server>
		<id>tomcat-server</id>
		<username>tomcat</username>
		<password>tomcat</password>
	</server>

    
    
    
  </servers>

  
  <mirrors>
    
  </mirrors>
  
  
  <profiles>
    

    
  </profiles>

  
	
</settings>


--
View this message in context: http://maven.40175.n5.nabble.com/Getting-401-error-when-trying-to-use-Maven-Tomcat-plugin-tp4892167p4899818.html
Sent from the Maven - Users mailing list archive at Nabble.com.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@maven.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@maven.apache.org


Mime
View raw message