maven-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Hahn, Christopher (SAN DIEGO)" <christopher.h...@hp.com>
Subject Some users, but not others...
Date Tue, 22 Mar 2011 18:43:56 GMT
...are seeing tests fail because of a missing plugin:
================================================
Caused by: org.apache.maven.artifact.resolver.MultipleArtifactsNotFoundException: Missing:
----------
1) org.apache.maven.shared:maven-ant:jar:1.0-SNAPSHOT
================================================

Now, this plugin is part of the maven install, so I thought to check the users environment,
and confirmed that they have all of:
================================================
%JAVA_HOME%\bin
%ANT_HOME%\bin
%MAVEN_HOME%\bin
================================================
set to valid values and in PATH. (and M2_HOME == MAVEN_HOME too)

The weird thing is that they pointed out that I am getting the same complaint in my
build logs, but my builds continue to execute to completion successfully:
================================================
[INFO] Unable to find resource 'org.apache.maven.shared:maven-ant:jar:1.0-SNAPSHOT' in repository
snapshots (http://servicemanager.labs.peregrine.com/nexus/content/groups/servicemanager-devel)
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Building [NEXT TARGET]
[INFO] task-segment: [clean, deploy]
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] artifact org.codehaus.mojo:cobertura-maven-plugin: checking for updates from central
================================================

I am thinking that my setup has defined a fallback repo that this user's has failed to do
as well.

Any pointers appreciated,

Christopher

________________________________

[cid:image001.png@01CBE884.5D4214D0]

Christopher Hahn
The Dude
Software Production Engineering
R&D Services, Hewlett-Packard
Phone: 858-655-4096
Cell: 619-630-9791
chahn@hp.com<mailto:christopher.hahn@hp.com>

Visit our SPE Portal<http://teams5.sharepoint.hp.com/teams/SPE/default.aspx>

________________________________




Mime
  • Unnamed multipart/related (inline, None, 0 bytes)
View raw message